Elsas kök, Norrvalla

Mitt bland åkrar och ängar, i campusets högborg, ståtar restaurangen Elsas Kök. Rågens rike, historiens vingslag, blandas med franska smaker. Restaurangen leds av kökschef Julien Hueber, MasterChef Sweden-finalist, tillsammans med en härlig och kunnig personal - Den österbottniska landsbygdens mattraditioner möter det franska köket! Elsas Kök erbjuder luncher varje dag, bruncher vissa söndagar, middagar - allt du kan tänkas behöva. Tveka inte att ta kontakt! Elsas Kök grundades 2015 under Folkhälsan Sport Ab.

Lunch, måndag-fredag kl. 11.00-13.30 9,90 € (barn 6 €)
Lunch, lördag-söndag kl. 11.00-14.00 9,90€ (barn  6 €)

Lunchbuffé 9,90,-

Välkomna till oss!

20.3-24.3.2017

Måndag
Kokos-curry kyckling gryta
Broccoli-blomkåls gratäng
Fruktsallad

 

Tisdag
Rödvins nötköttsgryta
Tacofrestelse
Blåbärspaj

 

Onsdag
Flygande Jakob
Vitlöks-ört marinerad grisfilé

Torsdag
Pasta med köttfärssås
Laxsoppa
Pannkaka med grädde och sylt

 

Fredag
Pulled Pork
Spätta i vitvins-ört sås
Lime kvarg

 

Lördag
Lasagne
Kyckling
Bärkräm

Middag Nötköttsgryta

Söndag
Porterstek
Lax i ugn
Glass