Rekreationsdagar för närståendevårdare

Måndag eftermiddag till torsdag eftermiddag den 24-27 april ordnas rekreationsdagar för närståendevårdare i Kaisankoti herrgårdsbad som ligger vid Bodom träsk i norra Esbo. Sista anmälningsdag är den 24.3 2017.

Datum:
24 april 2017 13:00
Plats:
Kaisankoti herrgårdsbad i Esbo
Adress:
Bodomvägen 37, 02740 Esbo
Organisatör:
Folkhälsans förbund, Helsingfors kyrkliga samfällighet, STEA
Kontakt:
Jonna Skand, Contact
Telefon:
Jonna tfn 046 810 5037

Beskrivning

Vi erbjuder samvaro med andra närståendevårdare samt utrymme för egen tid och ro. Tid för samtal i grupp är en del av programmet. Vi kommer också att röra på oss både inomhus och utomhus.

Vattengymnastik ingår i programmet och badavdelningen på Kaisankoti är öppen dagligen på morgonen och kvällen. Var och en deltar i de aktiviteter som erbjuds enligt lust, ork och intresse.

Kaisankoti erbjuder sköna behandlingar så den som så vill kan boka behandling, dock på egen bekostnad. För den som vill delta i övrigt program passar tisdag och onsdag efter lunch bäst.

Tfn: 09 887 191 http://www.kaisankoti.fi/www/se/ Omgivningen kring Kaisankoti lämpar sig väl för promenader, så de deltagare som önskar har goda möjligheter till motion utomhus.

Många närståendevårdare har en både givande och krävande tillvaro, då är det lätt att glömma bort att ta vara på sig själv och sina egna krafter.

 

Program  

Detaljprogram publiceras senare.

Resebeskrivning

Kaisankoti ligger norr om Bodom träsk i Backby i Esbo.