Du behövs

Vill du engagera dig i Folkhälsan? Här hittar du information om hur de blir medlem, vilka lediga jobb vi har just nu och hur du kan engagera dig som frivillig.

Lediga jobb

Vi behöver kontinuerligt kompetent, engagerad personal till olika områden av vår breda verksamhet. Är du den vi söker efter just nu?
Läs mer om våra lediga jobb just nu.

Bli medlem

Folkhälsan har cirka 17 000 medlemmar i över 100 lokalföreningar i hela Svenskfinland. I våra föreningar samlas ung och gammal och gör vettiga och roliga saker tillsammans.

Våra föreningars grundstenar är ett starkt socialt ansvar och en vilja att arbeta hälsofrämjande. Vi jobbar inte bara för vår egen hälsa utan också för andras. Läs gärna mer om medlemskap i Folkhälsan.

Engagera dig som frivillig

Folkhälsan engagerar många frivilliga/volontärer i alla åldrar i hela Svenskfinland. Våra volontärer jobbar med att föra fram hälsofrågor – kom med du också! Sätten att engagera sig och delta är många och olika, välj den väg som passar dig bäst! Läs mer om volontärarbete för Folkhälsan.

Donera och stöd oss ekonomiskt

Under de gågna åren har människor valt att stöda det hälsofrämjande arbetet i Svenskfinland genom att kanalisera sitt testamente eller en donation till Folkhälsan. Stora som små donationer och inbetalningar är lika viktiga.

Insamlingar

Folkhälsan ordnar penninginsamlingar för särskilda ändamål. Folkhälsan äger rätten till två stora riksomfattande insamlingar: Lucia och Majblomman. Du kan delta i insamlingarna på olika sätt. Läs mer om våra insamlingar.

2 kommentarer på sidan "Du behövs"

Läs kommentarer
 • ghita.tirkkonen 2011-09-12 14:11

  Hej! Hur är det med simmbryggan på Frammnäs i Nagu? Den har funnits där i minst 50 år och jag har använt den dagligen =härligt,nu börjar den att falla ihop igår var det en stock vid mellan simmstegen som hade lossnat och låg med en jättestor rostig spik uppåt (sparkade den under bryggan ) Finns det nån möjlighet att få en ny brygga till nästa sommar =insammling mm. den är faktiskt flitigt i användning Ställer gärna upp om det behövs med nån insammling//Mvh Ghita Tirkkonen Helsingfors "Sommar Nagubo i 63 år"

  Anmäl inlägg

 • Camilla Westerlund 2011-09-13 09:22  Hej Ghita
  Bryggan är under utredning, gäller också hopptornet som togs bort förra säsongen. Vi i Folkhälsan i Nagu och bl.a. servicenämnden i Nagu har meddelat Väståbolands stad om den katastrofala situationen vi har i Nagu så jag hoppas av vi ska få bryggan fixad till våren.

  MVH Eva Lönnqvist-Kari, ordförande i Folkhälsan i Nagu

  Anmäl inlägg

Skriv en kommentar direkt på sidan
Skriv en kommentar direkt på sidan