Kotipalvelua Helsingissä

Hoito- ja hoivapalveluita Ruskeasuon Folkhälsan-talossa, Majblomman-talossa ja Gullkronan-talossa.

Aika: Kaikkina päivänä klo 7.00−19.30 tai sopimuksen mukaan
Paikka: Ruskeasuon Folkhälsan-talo, Majblomman ja Gullkronan
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Marika Skogsten
Puhelin: 050 400 2078

Kotipalvelu ja kotisairaanhoito

Hinta ilman alv:a/h

Siivous- ja kotitaloustyöt, henkilökohtainen hoito, sairaanhoito

43

Helsingin kaupunki on hyväksynyt meidät palvelusetelituottajiksi, mikä tarkoittaa, että voit ostaa kotipalvelua tai kotihoitoa myös palvelusetelillä.

Tavoitteena on räätälöidä yhdessä juuri sinun tilanteeseesi sopiva yksilöllinen apu ja hoito. Avun, hoidon ja palvelujen tarve voi vaihdella eri syistä. Osallistumme mielellämme hoitosuunnittelutapaamiseen, jos tarvitset vaikkapa ylimääräistä apua palattuasi sairaalasta. Voit tilata myös tilapäistä kotipalvelua tai kotihoitoa.

Autamme löytämään erilaisia yksilöllisiä ratkaisuja, jotka tekevät arjestasi hyvän ja turvallisen. Tarjolla on seuraavanlaista apua:

  • Siivous- ja kotitaloustyöt, esim: vaatteiden pesu, silitys, mankelointi, vuodevaatteiden vaihto, ruokaostokset, ruoanlaitto, ruoan toimitus, siivousapu.
  • Henkilökohtaisena hoitona tarjottava apu, esim. päivittäinen huolenpito, apu henkilökohtaisen hygienian hoitamiseen, suihkussa käymiseen ja pukeutumiseen, saattaminen ja tuki asioiden hoidossa tai esim. terveyskeskuskäynnillä, ulkoiluseura. Huolehdimme myös omaishoitajan sijaistamisesta.
  • Kotisairaanhoito, esim. valvonta, verenpainekontrolli ja seuranta, lääkkeiden jako, injektiot, rokotukset, haavahoito.

Palvelumme ovat joustavia – olemme samassa talossa ja voimme näin ollen hoitaa tilauksia myös lyhyellä varoitusajalla.

Varaa aika maksutonta ensikäyntiä varten.