Asumispalvelut

Voisiko Folkhälsan olla sinun kotisi?

Asutko Espoossa, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa tai Inkoossa, ja onko kotikuntasi myöntänyt sinulle tehostetun palveluasumispaikan? Siinä tapauksessa voit 1.1.2020 lähtien valita vapaasti hoivakodin, jossa haluat asua. Folkhälsan tarjoaa yhteensä kuusi vaihtoehtoa Espoossa, Raaseporissa, Helsingissä ja Vantaalla.

Muuttaessasi asumaan Folkhälsanille autamme sinua löytämään meiltä sen, mikä on itsellesi tärkeintä. Toiveesi ja tottumuksesi ovat meille sydämen asia. Uuden kotisi tulee tuntua viihtyisältä, ja arjen pitää sujua omaa elämäntyyliäsi kunnioittaen. Käytännön tasolla tuemme itsenäisyyttäsi ja autamme sinua säilyttämään nykyisen toimintakykysi, esimerkiksi siten, että osallistut arjen askareisiin ja rutiineihin. Yritämme päivittäin nauttia elämän tavallisista ilonaiheista.


Silloin kun tarvitset tukea erilaisissa tilanteissa, myös saat sitä. Ja mikäli sujuva arki vaati apua kaikessa tekemisessäsi, niin apua löytyy. Henkilöstömme on osaava ja koulutettu auttamaan ja tukemaan sinua – myös sairauden hoidon osalta. Sinulle on myös tarjolla erilaisia ostopalveluja, esim. kampaaja/parturi, jalkahoitoa, fysioterapiaa ja saattajia.

Lue lisää Folkhälsanin kodeista tästä alta.

Ota yhteyttä