Toimintaterapia

Toimintaterapiaa aikuisille

Toimintaterapian tarkoitus on tukea asiakkaan toimintaa arkielämässä esimerkiksi eri arjen toimissa, työssä, vapaa-aikana ja levossa.

Yhteystiedot

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Yksikön johtaja, Pietarsaari, Kokkola ja Vaasa

  • puh:
   044 066 5649

  • Yksiköstä vastaavana työntekijänä minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaat saavat meillä parasta mahdollista kuntoutusta. Tarjoamme Östanlidissa korkeatasoista kuntoutusta ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme kaikin tavoin varmistaa, että asiakkailla on asiat hyvin ja he viihtyvät meillä. On äärimmäisen arvokasta päästä jakamaan asiakkaiden ja terapeuttien ilon hetkiä. Tätä arvostan arjen työssä todella paljon. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja keskustelemme asioista ja niiden mahdollisista ratkaisuista paljon yhdessä. Johtaessani toimintaa pyrin näkemään asioiden myönteiset puolet ja helpottamaan kollegoiden työtä parhaani mukaan. Työskentelin ennen toimintarajoitteisten lasten ja nuorten parissa, mutta nykyisin keskityn hallinnollisiin ja organisaatioon liittyviin tehtäviin. Pidän myös tästä työstä. Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Eliisa Uusihaka

   Yksikön johtaja, Mustasaari

  • puh:
   050 407 3483

  • Eliisa on toiminut Mustasaaren kuntoutusyksiköstä vastaavana työntekijänä ja fysioterapeuttina vuodesta 2004. Hän viihtyy hyvin työpöydän ääressä hallinnollisten tehtävien parissa, mutta haluaa ehdottomasti pitää myös neurologisen fysioterapian asiakkaansa. Useimmiten Eliisan löytää terapia-altaalta asiakkaidensa parista. Eliisalla on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta ja se sekä kuntoutustoiminta ovat edelleen lähellä hänen sydäntään. Kielitaito: suomi ja ruotsi

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Carina Holmqvist

   toimintaterapeutti

  • puh:
   050 403 0084

  • Toimintaterapeuttina tapaan niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. Heillä voi olla monenlaisia haasteita, esimerkiksi ongelmia sosiaalisten taitojen kanssa tai puutteita impulssikontrollissa. Monet tarvitsevat tukea suunnitellakseen, toteuttaakseen ja saattaakseen loppuun erilaisia prosesseja. Jotkin asiakkaat tarvitsevat apua aamurutiineiden kanssa tai pärjätäkseen itsenäisesti kotona koulun jälkeen. Aikuisten kohdalla toimintaterapia voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi aivohalvauksen jälkeen uutta arkea opetellessa. Työskentelen sekä suomeksi että ruotsiksi ja liikun lähinnä Pietarsaaren ja Kokkolan välisellä alueella. Parasta työssäni ovat ilman muuta kohtaamiset ihmisten kanssa. Pidän ihmisistä ja minun on helppo saada yhteys eri-ikäisiin ihmisiin. Terapiasuhde on läheinen, koska tapaan asiakkaita heidän omassa arkiympäristössään ja työskentelemme yhdessä samoja tavoitteita kohti. Toimintaterapeuttina olen helposti kohdattava ja positiivinen. Työskentelen ratkaisukeskeisesti ja pidän luovuudesta. Luovuus on toimintaterapeutille hyvä ominaisuus, sillä joskus terapian aikana on vaihdettava suuntaa päästäkseen eteenpäin.

   Näytä lisää