Toimintaterapiaa Mustasaaressa

Toimintaterapian tarkoitus on tukea asiakkaan toimintaa arkielämässä esimerkiksi eri arjen toimissa, työssä, vapaa-aikana ja levossa.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Mustasaaren Folkhälsan-talo
Osoite: Niilontie 1, 65610 Mustasaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Eliisa Uusihaka, enhetschef
Puhelin: 050 4073 483

Keskitymme tukemaan omia voimavarojasi ja toimintaasi ja tavoitteena on, että saavutat mahdollisimman hyvän toimintakyvyn ja pystyt toimimaan omatoimisesti.

Aikuiset tulevat toimintaterapiaan sairauden tai onnettomuuden jälkeen, kun heidän kykynsä selviytyä itsenäisesti on heikentynyt. Toimintaterapiassa harjoittelet erilaisten kotitöiden tekemistä, henkilökohtaisen hygienian hoitamista, asioiden toimittamista tai johonkin sinulle tärkeään harrastukseen osallistumista.

Toimintaterapeuttimme toimivat perhekeskeisesti yhteistyössä aikuisen asiakkaan kanssa elävien henkilöiden kanssa. Menemme usein asiakkaan luo kotikäynnille toimintaterapiaa varten. Samalla ohjaamme myös omaisia tukemaan erilaisissa arjen toimissa. Asiakkaat voivat myös tulla toimintaterapeutin vastaanotolle Mustasaaren Folkhälsantaloon.

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia mukautettuja liikuntaharrastuksia ja liikuntavälineitä.

Tavoitteena on parantaa toimintakykyäsi ja mahdollisuuksiasi osallistua arkielämään. Terapian lisäksi pyrimme ohjaamaan asiakkaitamme osallistumaan erilaisiin harrastuksiin kodin ulkopuolella. Tavoitteena on, että pääset tutustumaan erilaisiin urheilulajeihin, löydät oman lajisi tai harrastuksesi, saat kokea erilaisia asioita ja osallistua sosiaalisiin tapahtumiin.

Kompetenssi

Erikoiskoulutus
Assesment and treatment of adults with neurological conditions, Bobath concept – basic course
CI-terapia
Viittomat tukena
Sinnenas samspel
Leikki toimintaterapiassa
NMES
Peiliterapia
Kinestetiikan peruskurssi

MAPA
Kinestetiikan peruskurssi
Tukiviittomat

Yhteystiedot

  • Sofia Lönnvik

   toimintaterapeutti

  • puh:
   044 788 1050

  • Sofia valmistui toimintaterapeutiksi Helsingistä 2003. Hän on työskennellyt Folkhälsanilla vuodesta 2006. Hän on käynyt lisäkoulutuksen neurologisen kuntoutuksessa (Bobach), kinestetiikan peruskurssi ja hänellä on peiliterapin erikoisosaamista. Sofia tykkää työskennellä lasten ja aikuisten kanssa. Hän ottaa vastaan asiakkaat vastanotolla ja tekee päiväkoti-, koulu- tai kotikäyntejä. Kokonaisnäkemys asiakkaan tilanteesta on tärkeä. Sofia työskentelee molemmilla kotimaisilla kielillä.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Linnéa Hjortman

   toimintaterapeutti

  • puh:
   044 066 5682

  • Linnéa valmistui toimintaterapeuteiksi keväällä 2018. Hän työskentelee kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, mutta suurin asiakasryhmä on lapset ja nuoret. Terapia toteutuu ensisijaisesti asiakkaiden arkiympäristössä ja siksi suurin osa hänen työstään koostuu päiväkoti- koulu- tai kotikäynneistä. Hänen toiminta-alueensa on laaja; Maksamaalta aina Kristiinankaupunkiin saakka. Linnéa viihtyy työssään ja pitää erityisesti laajan toiminta-alueen tuomasta vaihtelevuudesta. Erikoisosaamista: kinestetiikan peruskurssi ja tukiviittomat. Kielitaito: ruotsi, englanti, suomi

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Elin Lövdal

   toimintaterapeutti, Mustasaari

  • puh:
   044 788 3727

  • Elin valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta syksyllä 2019. Hän aloitti heti valmistumisen jälkeen toimintaterapeutin työn Folkhälsanilla. Elin työskentelee mielellään sekä lasten että aikuisten kanssa ja toteuttaa toimintaterapiaa Rehab Korsholmissa sekä koulu-, päiväkoti- ja kotikäynteinä. Elinille on tärkeää, että työ on asiakaskeskeistä, tavoitteellista ja monipuolista. Hänen työkielensä ovat ruotsi, suomi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä