Toimintaterapiaa Pietarsaaressa

Tervetuloa toimintaterapiaamme Pietarsaaressa! Haluamme auttaa sinua itsenäiseen elämään, löytämällä uusia tapoja toimia arjessasi. Tarvitset ehkä koordinaatiosi harjoittamista tai itsetuntosi vahvistamista? Saatat tarvita toimintaterapiaa sairauden tai onnettomuuden jälkeen? Toimintaterapiassa tunnistamme vahvuutesi, resurssisi ja tarpeesi ja työskentelemme yhdessä kohti toimivaa arkea. Motivaatiosi toimii valitsemiesi tavoitteiden pohjana ja työskentelemme kohti merkityksellistä arkea.

Terapia toteutetaan joko omassa arkiympäristössäsi, tiloissamme Folkhälsanilla tai etäterapiana.

Paikka: Kuntoutus Pietarsaari
Osoite: Itärannantie 32, 68660 Pietarsaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Yksikön johtaja Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Täältä löydät meidät

Työskentelemme vastaanotollamme Pietarsaaressa ja teemme myös koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä maksusitoumuksella. Toiminta-alueemme on Vöyri, Uusikaarlepyy, Pedersören kunta, Pietarsaari, Luoto, Kruunupyy sekä Kokkola.

Maksusitoumus

Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, sairaanhoitopiirisi, kuntasi tai kaupunkisi sekä vakuutusyhtiösi maksusitoumuksella. Voit myös ottaa meihin yhteyttä yksityisesti, itsemaksavana.

Tervetuloa meille Folkhälsanille!

Toimintaterapeuttimme

  • toimintaterapeutti, Pietarsaari

   Maja Muukkonen

  • 044 788 1051
  • Hörselmedvetenhet och tecken som stöd
   Yrkesexamen för vildmarks- och naturguide

  • Ota yhteyttä
  • toimintaterapeutti, Pietarsaari ja Kokkola

   Minna Söderlund (äitiysvapaalla)

  • 044 788 1051
  • Työskentelen pääasiallisesti lasten ja nuorten parissa Kokkolan ja Pietarsaaren välisellä alueella. Terapia tapahtuu omassa päivittäisessä ympäristössä – joko kotona, päiväkodissa tai koulussa, ja harjoittelemme erilaisia taitoja yhdessä asiakkaan kanssa – esimerkiksi kynäotteen vahvistamista, erilaisten arjen askareiden tekemistä, keskittymiskyvyn harjoittamista tai oman kehonkäsityksen parantamista. Jokaisella on omat yksilölliset tarpeensa, ja siksi myös terapia räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Pidän erityisesti siitä, kun terapia on mukana leikissä ”piilotettuna”. Lapsi alkaa leikin aikana yhtäkkiä edistymään tiedostamatta itse, että samalla työskennellään tämän tietyn haastavan asian kehittämiseksi. Jokaisen asiakkaan ympärillä oleva verkosto on tärkeä: vanhemmat, koulun henkilöstö ja muut terapeutit. Viihdyn, kun saan työskennellä kaikkien näiden ihmisten kanssa, mutta kaikkein parasta on tietysti nähdä lasten kehittyvän. Terapeuttina olen huolehtivainen, rauhallinen ja kärsivällinen. Joustavuus ja luovuus ovat myös hyviä ominaisuuksia, koska joskus on kyettävä vaihtamaan näkökulmaa, jos huomaa, että jokin harjoitus ei toimi. Tulevaisuudessa toivon yhdistäväni enemmän ulkoilmaelämää ja toimintaterapiaa, sillä tiedän, että luonto tekee hyvää. Pystyn tarvittaessa kokeilemaan ja käyttämään erilaisia apuvälineitä asiakkaan päivittäisen elämän helpottamiseksi. Työkielinäni käytän ruotsia ja suomea.

  • Nordisk friluftsliv
   GAS/ICF dokumentering

  • Ota yhteyttä
  • toimintaterapeutti, Pietarsaari ja Kokkola

   Victoria Lassander-Sandin

  • 044 788 3682
  • Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa, mutta peruskouluikäiset lapset ovat suurin asiakasryhmäni. Asiakkaillani on erilaisia diagnooseja, mutta otan vastaan myös asiakkaita, joilla ei ole mitään tiettyä diagnoosia. Harjoittelemme muun muassa keskittymistä, hienomotoriikkaa ja visuaalisia valmiuksia sekä harjoittelemme käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa. Työni on valtavan vaihtelevaa ja toimin mielelläni moniammatillisesti muiden terapeuttien, asiakkaan vanhempien ja opettajien kanssa niin, että löydämme yhdessä tavoitteet jokaiselle asiakkaalle. Käyn usein asiakkaitteni luona päiväkodeissa, kouluissa ja kotona, mutta minulla on myös vastaanotto Östanlidissa. Terapeuttina toimin usein henkilökohtaisella tasolla, ja siksi pääsen hyvin lähelle asiakkaitani. Haluan, että he tietävät kuka olen ja että heistä on hauskaa tavata minut. Olen oikeudenmukainen ja päättäväinen. Työkieleni ovat ruotsi, englanti ja suomi ja toimin enimmäkseen Pietarsaaren, Pedersören, Uusikaarlepyyn ja Oravaisten alueella.

  • Neurologi
   Kinestetiikan peruskurssi
   Malike - toimintavälinekoulutus
   Neuropsykiatri
   Att möta barn och unga med neuropsykiatriska diagnoser
   Sensomotorik
   Sensomotorisk pedagog

   SI terapeut
   Självkänsla och beteende hos barn
   Barns självkänsla
   Skolpsykologi - Träning av sociala färdigheter hos barn
   Övriga
   Tecken som stöd (AKK)
   Första hjälp vid självmordsfara
   GAS/ICF dokumentering

  • Ota yhteyttä
  • toimintaterapeutti

   Manda Kulla

  • 044 788 6008
  • Ilo osana terapiaa on minulle tärkeää – toimintaterapiaan tulemisen pitää olla hauskaa! Siksi terapia mukautetaan asiakkaan persoonallisuuden ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti, jotta yhdessä tekemämme asiat tuntuvat luonnolliselta arkielämän osalta. Työskentelen ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi, etenkin Pietarsaaressa, mutta liikun myös ympäröivissä kunnissa. Suurin osa asiakkaistani on päiväkoti- ja kouluikäisiä lapsia, ja terapia voidaan toteuttaa joko asiakkaan omassa arkiympäristössä tai Folkhälsanin vastaanotolla Östanlidissa. Otan myös vastaan aikuisia asiakkaita. Roolissani toimintaterapeuttina olen hyvä näkemään yksilön ja nostamaan esiin asiakkaiden vahvuudet. Toimintaterapeutin työssä saa olla luova ja joustava, mikä sopii minulle hyvin. Parasta työssäni on nähdä jonkun onnistuvan terapiassa ja oppivan uusia asioita – ne hetket tuovat työhön kultareunuksen!

  • Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Yksikön johtaja, Pietarsaari, Kokkola ja Vaasa

  • puh:
   044 066 5649

  • Yksiköstä vastaavana työntekijänä minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaat saavat meillä parasta mahdollista kuntoutusta. Tarjoamme Folkhälsanilla korkeatasoista kuntoutusta ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme kaikin tavoin varmistaa, että asiakkailla on asiat hyvin ja he viihtyvät meillä. On äärimmäisen arvokasta päästä jakamaan asiakkaiden ja terapeuttien ilon hetkiä. Tätä arvostan arjen työssä todella paljon. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja keskustelemme asioista ja niiden mahdollisista ratkaisuista paljon yhdessä. Johtaessani toimintaa pyrin näkemään asioiden myönteiset puolet ja helpottamaan kollegoiden työtä parhaani mukaan. Työskentelin ennen toimintarajoitteisten lasten ja nuorten parissa, mutta nykyisin keskityn hallinnollisiin ja organisaatioon liittyviin tehtäviin. Pidän myös tästä työstä. Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä