Hyvinvointipäivät Pietarsaaressa

Voimaa, energiaa ja hyvinvointia

Voi hyvin kanssamme! Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja ryhmällesi sopiva ihana päivä!

Pyydä tarjous

Personer flyter omkring i en ring i simbassängen.

Östanlidissa järjestettävissä Hyvinvointipäivissä on tarjolla voimaa, energiaa ja hyvinvointia. Räätälöimme päivän sinun ja ryhmäsi tarpeiden mukaisesti. Haluatko viettää työkavereiden kanssa rentouttavan päivän luonnon helmassa? Haluatko tarjota yhdistyksesi jäsenille hauskan ja erilaisen päivän, jonka aikana opitte tuntemaan toisenne paremmin?

Fyysinen ja psyykkinen terveys sekä sosiaalinen kanssakäyminen ovat hyvinvoinnin kannalta tärkeitä. Folkhälsanin hyvinvointipäivät tarjoavat kaikkea tätä. Östanlidin luonnonkauniissa ympäristössä on erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan, rentoutumiseen ja hauskoihin yhteistyöharjoituksiin. Sisätiloissa on tarjolla vesijumppaa lämpimässä altaassa, circuit-harjoittelua kuntosalilla tai rentoutusharjoituksia, mikäli haluatte keskittyä niihin.

Meillä on käytettävissä myös konferenssi- ja kokoustilat. Tarjolla on myös luentoja stressin käsittelystä ja kehontuntemuksesta sekä konkreettisia neuvoja kotiin vietäväksi. Järjestämme luentoja myös talon ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Toteutamme sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen tapahtumapäivän.

Yhteystiedot