Henkilökohtainen avustaja ryhmäkotiin Ruskeallasuolla

Onko työ vanhusten kanssa sinusta palkitsevaa, haluatko olla toisen ihmisen arjensankari? Onko sinulla positiivinen elämänkatsomus ja olet kärsivällinen? Haluatko työn jonka voit yhdistää kouluun tai mahdollisesti toiseen työhön?

Folkhälsan hakee

henkilökohtaista avustajaa

ryhmäkotiimme Mannerheimtiellä 97. Saat itse päättää kuinka usein jaminä päivinä olet töissä, mutta toiveena on että tulet vähintään neljä kertaa kuukaudessa. Työaika on klo 8–10, mielellään myös viikonloppuisin.

Tuet meidän monipuolista hoitajaryhmää auttamalla yhtä eläkeläistä erilaisissa aamutehtävissä. Henkilö istuu pyörätuolissa eikä kykene puhumaan. Sinun työtehtäviin kuuluu:

  • kommunikointi tabletin avulla
  • henkilökohtainen hygienia
  • syöttäminen

Työkieli on joko suomi tai ruotsi.

Alan koulutusta ei ole välttämätöntä vaan hyvällä maalaisjärjellä ja innokkuudella oppia uutta pärjää hyvin!Toivomme että olet luotettava, osaat kohdata vastoinkäymisiä ja että osaat kohdata kehitysvammaisia hyvin. Tähän työhön sopivalle henkilölle voimme myös tarjota työtä Folkhälsanin iltapäiväkerhoissa jonka helposti voi yhdistää tähän, silloin työpäivä on noin 6h.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan joka koostuu ammattilaisista sairaalanhoitajista ja lähihoitajista – et ole ikinä yksin ja voit aina pyytää apua. Meiltä löytyy kaikki nykyaikaiset ergonomiset avustuslaitteet mutta työ on kuitenkin osittain fyysistä. Tarjoamme myös palkallisen harjoitteluvuoron, jotta pääset rauhassa tutustumaan työtehtäviin. Folkhälsan on luotettava ja ihmisläheinen työnantaja josta saat takuulla loistavan työelämäkokemuksen!

Kysymyksiin vastaa Annamaria Eysler, annamaria.eysler@folkhalsan.fi tai puhelimitse 050 541 7730.

Jos olet hakemamme henkilö, jätäthän meille työhakemuksesi alla, viimeistään 20.1.2019!

Työehdot: Osa-aikainen
Julkaistu: 04.01.2019
Viimeinen hakupäivä: 20.01.2019 16.00
Paikka: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här