Sosiaalialan ohjaaja Villa Familian vastaanotto- ja lastenkotiin

Ansök här

Ohjaajan toimi/sosiaaliala, Folkhälsan Välfärd,  Villa Familia, Villa Barnens Väl, Vastaanotto- ja lastenkoti 


Folkhälsan on vuonna 1921 perustettu yleishyödyllinen sosiaali- ja terveysalan organisaatio. Meillä on noin 1 300 työntekijää ja lähes 19 000 jäsentä paikallisissa Folkhälsan-yhdistyksissä ympäri maan. Folkhälsan työskentelee terveyteen ja elämänlaatuun panostavan yhteiskunnan puolesta.


Villa Familia on Folkhälsanin lastensuojeluyksikkö, jossa toimii 0-17 vuotiaiden vastaanotto- ja lastenkoti, turvakoti sekä perhekuntoutusyksikkö. 


Haemme 

ohjaajaa

vastaanotto- ja lastenkotiimme kolmivuorotyöhön, vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.  

Pätevyys: sosiaali- tai terveydenhuollon tai kasvatusalan perus- tai AMK-tutkinnon ammattitutkinto, kuten lähihoitaja, sosionomi, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, kasvatust. kand , varhaiskasvatuksen opettaja ja nuoriso-ohjaaja.


Edellytämme hyviä yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja, suomen – ja ruotsinkielen taitoa sekä innostusta toiminnan kehittämiseen. Aikaisempi työ lastensuojelun parissa sekä mielenterveys-, päihde- ja kriisityön kokemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön.   

Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Folkhälsanin henkilöstöetuuksien, työterveyshuollon sekä Voi hyvin-toiminnan lisäksi tarjoamme työnohjausta ja koulutusta sekä mukavan ja innostuneen työyhteisön. Folkhälsan on savuton työpaikka. 

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. 


Tiedusteluihin vastaa vastaavahenkilö puh. 050 430 2147 


Lähetä hakemuksesi sähköisen hakemuslomakkeen kautta tai postitse: Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia. Marjaana Piispa, Högbenintie 36, 10350 Meltola. Viimeinen hakupäivä on 7.8. 

Työehdot: Kokoaikainen
Julkaistu: 24.06.2020
Viimeinen hakupäivä: 07.08.2020 23.59
Paikka: Huvudstadsregionen, Nyland, Raseborg
Ansök här