Fysioterapiaa Pietarsaaressa

Fysioterapian tavoitteena on parantaa tai ylläpitää lapsen fyysistä toimintakykyä. Keskitymme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä ja mielekkäitä lapsen arkielämän kannalta.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Östanlid
Osoite: Itärannantie 32, 68660 Pietarsaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Hinnat

Fysioterapia 30 min 43 euroa
Fysioterapia 45 min 54 euroa
Fysioterapia 60 min 65 euroa

Kosketusstimulaatio 60 min 56 euroa
Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, Vaasan sairaanhoitopiiri, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän, Pietarsaaren sosiaali- ja terveystoimen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Fysioterapiassa autetaan lapsia, joilla on vaikeuksia selvitä arjessa alentuneen toimintakyvyn takia. Tavoitteena on parantaa tai ylläpitää heidän fyysistä toimintakykyään ja keskitymme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä ja mielekkäitä lapsen arkielämän kannalta. Teemme työtä kaikenikäisten lasten kanssa, vastasyntyneistä teini-ikäisiin. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi CP-vamma, kromosomipoikkeama, jokin lihassairaus, nivelvaivoja tai motorisen kehityksen viivästymä. Terapia toteutetaan ensisijaisesti lapsen omassa arkiympäristössä, mutta meillä on myös vastaanotto Östanlidissa Pietarsaaressa.

Siellä on erilaisia terapiahuoneita, joissa voimme esimerkiksi tarjota painokevennettyä kävelyharjoittelua ja tasapainoharjoittelua tai mitata lihastoimintaa. Meillä on myös terapia-allas, jossa veden lämpö on 32 astetta.

Voimme auttaa myös kokeilemalla erilaisia apuvälineitä, joiden avulla pystyy selviämään mahdollisimman omatoimisesti arkipäivän tilanteissa. Eräs tavoitteemme on että löydät juuri itsellesi sopivan vapaa-ajan harrastuksen.
Ota yhteyttä mikäli haluat tietää lisää fysioterapiapalveluistamme!

Fysioterapeutit

  • Hanna Nyberg

   fysioterapeutti, Östanlid ja Kokkola

  • puh:
   044 066 5719

  • Ota yhteyttä
  • Heidi Bergman

   fysioterapeutti, Östanlid ja Kokkola

  • puh:
   044 788 3680

  • Vaivaako kipu sinua? Jos vaivaa, niin olet oikeassa paikassa! Työskentelen fysioterapeuttina Östanlidissa Pietarsaaressa ja autan mielelläni sinua löytämään mielekkään terapiamuodon, josta voi tulla osa arkeasi. Annan yksilö- ja allasterapiaa. Jokainen asiakaskäynti on minulle tärkeä ja pyrin kohtelemaan ihmisiä yksilöinä ja psykofyysisinä kokonaisuuksina. Työni lähtökohta on jokaisen omiin resursseihin perustuva kehontuntemus ja käytän työssäni paljon huumoria. Fysioterapeuttina olen läsnäoleva ja turvallinen. Minusta on valtava rikkaus, että saan joka päivä olla mukana vaikuttamassa kanssaihmisten elämään. Olen täysin kaksikielinen ja pystyn työskentelemään myös englanniksi.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Julia Niemi

   fysioterapeutti, Östanlid ja Kokkola

  • puh:
   044 788 6313

  • Olen erikoistunut lastenneurologiaan ja annan yksilöterapiaa eri ikäisille lapsille vauvoista teini-ikäisiin asti. Usein käyn lapsen omassa toimintaympäristössä mutta annan terapiaa myös Östanlidissa lapsille tarkoitetussa hoitohuoneessa tai terapia-altaassa. Fysioterapeuttina haluan keskittyä asiakkaiden mahdollisuuksiin. Annan jokaiselle mahdollisuuden riippumatta neurologisista haasteista arkipäivän tilanteissa. Nautin siitä, että saan olla mukana lapsen tai nuoren onnen ja ilon hetkissä kun hän tunnistaa sisäisen motivaationsa tai saavuttaa jonkin edistysaskeleen. Työssäni on parasta se, kun voin antaa aikaa lapsille ja kuulla heidän hauskoja kommenttejaan. Arvostan myös yhteistyötä vanhempien, opettajien ja muiden lapsen lähipiiriin kuuluvien kanssa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Monica Sandström

   fysioterapeutti, Östanlid ja Kokkola

  • puh:
   044 7883638

  • Fysioterapeutin työssäni otan vastaan asiakkaita, joilla on eriasteisia toimintarajoitteita. Enimmäkseen on kyse neurologisista ongelmista. Annan yksilöterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Liikun kentällä ja otan asiakkaita vastaan Östanlidissa. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi teen mielelläni yhteistyötä asiakkaan omaisten, muiden terapeuttien ja muun henkilökunnan kanssa. Olen ihmistuntija, ja odotan innolla jokaista tapaamista asiakkaiden kanssa. Hyödynnän terapiassa mielelläni Suomen neljän vuodenajan tarjoamia mahdollisuuksia: pyöräilen yhdessä asiakkaiden kanssa, menemme hiihtämään tai nauttimaan luontoelämyksistä muilla tavoin. Minun kanssani pääset kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja omien voimavarojesi mukaan. Tavoitteena on löytää jokaisen oma sisäinen motivaatio. Terapian on tarkoitus olla sekä monipuolista että innostavaa. Käytän myös terapia-allasta työssäni. Fysioterapeuttina olen kärsivällinen ja rauhallinen. Pidän mielelläni hauskaa asiakkaiden kanssa. Työkieleni ovat ruotsi, suomi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Tiina Lillkvist

  • puh:
   044 788 3731

  • Olen ulkoilua harrastava fysioterapeutti ja työskentelen enimmäkseen neurologisten asiakkaiden kanssa. Vien mielelläni asiakkaitani ulos luontoon silloin tällöin. Ulkoilua varten on olemassa monia erilaisia myös neurologisesti toimintarajoitteisille sopivia apuvälineitä. Haluan aina etsiä uusia mahdollisuuksia ja teen kaikkeni, jotta löydämme jokaisen asiakkaan lähtökohtiin sopivan ratkaisun. Terapiaa toteutetaan enimmäkseen Östanlidissa tai kotikäynneillä. Käytämme myös terapia-allasta. Neurologisten asiakkaiden lisäksi hoidan myös tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä annan lantionpohjan lihaksia vahvistavaa terapiaa. Otan työssäni huomioon kokonaisuuden eli koko ihmisen pelkän fyysisen puolen sijasta. Haluan, että terapia on tehokasta ja hauskaa! Asiakkaat ovat työni paras puoli. Pidän vaihtelusta, jota ihmisten kanssa työskentelyyn liittyy. Työkieleni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Titti Ljung

  • puh:
   050 917 1557

  • Työfysioterapeuttina pääsen innostamaan ihmisiä liikkumaan. Saan siitä paljon energiaa. Sama koskee vesijumpparyhmien ohjaamista. Pääsen osalliseksi siitä ihanasta tunteesta, jonka asiakkaat kokevat astuessaan altaan lämpimään veteen. Monilla asiakkaillani on tuki- ja liikuntaelinten vaivoja ja heille allasterapia sopii erinomaisesti. Saan paljon iloa ja energiaa erilaisten ihmisten tapaamisista. Haluan aina kohdata jokaisen ystävällisesti ja mielestäni asiakkaat tuntevat minun kanssani olonsa turvalliseksi. Työtehtäviini kuuluu myös hyvinvointipäivien suunnittelu ja ohjaaminen. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa Folkhälsanin järjestämistä virkistyspäivistä!

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Yvonn Björkström

   koordinaattori Östanlid (puhelinaika klo 8-9)

  • puh:
   044 788 3639

  • Ota yhteyttä