Fysioterapiaa Kokkolassa

Fysioterapian tavoitteena on parantaa tai ylläpitää lapsen fyysistä toimintakykyä. Keskitymme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä ja mielekkäitä lapsen arkielämän kannalta.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Emeliehemmet
Osoite: Sairaalakatu 11, 67100 Kokkola
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Hinnat

Fysioterapia 30 min 43 euroa
Fysioterapia 45 min 54 euroa
Fysioterapia 60 min 65 euroa

Kosketusstimulaatio 60 min 56 euroa
Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, Vaasan sairaanhoitopiiri, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän, Pietarsaaren sosiaali- ja terveystoimen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Fysioterapiassa autetaan lapsia, joilla on vaikeuksia selvitä arjessa alentuneen toimintakyvyn takia. Tavoitteena on parantaa tai ylläpitää heidän fyysistä toimintakykyään ja keskitymme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä ja mielekkäitä lapsen arkielämän kannalta. Teemme työtä kaikenikäisten lasten kanssa, vastasyntyneistä teini-ikäisiin. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi CP-vamma, kromosomipoikkeama, jokin lihassairaus, nivelvaivoja tai motorisen kehityksen viivästymä. Terapia toteutetaan ensisijaisesti lapsen omassa arkiympäristössä.

Voimme auttaa myös kokeilemalla erilaisia apuvälineitä, joiden avulla pystyy selviämään mahdollisimman omatoimisesti arkipäivän tilanteissa. Eräs tavoitteemme on että löydät juuri itsellesi sopivan vapaa-ajan harrastuksen.

Ota yhteyttä mikäli haluat tietää lisää fysioterapiapalveluistamme!

Ota yhteyttä

  • Monica Sandström

  • puh:
   044 7883638

  • Fysioterapeutin työssäni otan vastaan asiakkaita, joilla on eriasteisia toimintarajoitteita. Enimmäkseen on kyse neurologisista ongelmista. Annan yksilöterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Liikun kentällä ja otan asiakkaita vastaan Östanlidissa. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi teen mielelläni yhteistyötä asiakkaan omaisten, muiden terapeuttien ja muun henkilökunnan kanssa. Olen ihmistuntija, ja odotan innolla jokaista tapaamista asiakkaiden kanssa. Hyödynnän terapiassa mielelläni Suomen neljän vuodenajan tarjoamia mahdollisuuksia: pyöräilen yhdessä asiakkaiden kanssa, menemme hiihtämään tai nauttimaan luontoelämyksistä muilla tavoin. Minun kanssani pääset kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja omien voimavarojesi mukaan. Tavoitteena on löytää jokaisen oma sisäinen motivaatio. Terapian on tarkoitus olla sekä monipuolista että innostavaa. Käytän myös terapia-allasta työssäni. Fysioterapeuttina olen kärsivällinen ja rauhallinen. Pidän mielelläni hauskaa asiakkaiden kanssa. Työkieleni ovat ruotsi, suomi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä