Puheterapiaa Kokkolassa

Puheterapiaan tulevalla lapsella saattaa olla vaikeuksia muun muassa kommunikaatiossa, kielellisissä taidoissa, äänessä tai nielemisessä.

Aika: Arkisin klo 8.00−16.00
Paikka: Emeliehemmet
Osoite: Sairaalakatu 11, 67100 Kokkola
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Hinnat

Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, Vaasan keskussairaalan, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän, Pietarsaaren sosiaali- ja terveystoimen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Puheterapiassa harjoitellaan esimerkiksi suun motoriikkaa, äänen käyttöä ja kykyä ottaa vastaan ja antaa tietoa. Voimme myös kokeilla erilaisia vaihtoehtoisia viestintämenetelmiä kuten kuvia, tukiviittomia tai puhelaitteita.

Lapsen ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi jokin tietty puheen häiriö, autismi, kehityshäiriö tai jokin synnynnäinen oireyhtymä.

Teemme koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä Kokkolassa, Kruunupyyssä, Luodossa, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uusikaarlepyyssä, Vöyrissä ja Oravaisissa.

Ota yhteyttä

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Yksikön johtaja, Pietarsaari, Kokkola ja Vaasa

  • puh:
   044 066 5649

  • Yksiköstä vastaavana työntekijänä minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaat saavat meillä parasta mahdollista kuntoutusta. Tarjoamme Östanlidissa korkeatasoista kuntoutusta ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme kaikin tavoin varmistaa, että asiakkailla on asiat hyvin ja he viihtyvät meillä. On äärimmäisen arvokasta päästä jakamaan asiakkaiden ja terapeuttien ilon hetkiä. Tätä arvostan arjen työssä todella paljon. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja keskustelemme asioista ja niiden mahdollisista ratkaisuista paljon yhdessä. Johtaessani toimintaa pyrin näkemään asioiden myönteiset puolet ja helpottamaan kollegoiden työtä parhaani mukaan. Työskentelin ennen toimintarajoitteisten lasten ja nuorten parissa, mutta nykyisin keskityn hallinnollisiin ja organisaatioon liittyviin tehtäviin. Pidän myös tästä työstä. Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Johanna Lill-Thylin

   puheterapeutti, Östanlid

  • puh:
   044 788 3719

  • Miten pystymme edistämään jokaisen meille tulevan asiakkaan kielellistä kehitystä? Ja miten harjoittelu saadaan sisällytettyä arkipäivän tilanteisiin ilman että se edes tuntuu harjoittelulta? Näitä kysymyksiä pohdin joka päivä työssäni puheterapeuttina. Kyky kommunikoida on niin äärimmäisen tärkeä! Asiakkaani ovat lapsia, vanhimmat 12-vuotiaita. Heillä on erilaisia kielellisiä häiriöitä ja kommunikaatio-ongelmia. Kuulovammaiset lapset ja lapset, joilla on puheen motorisia vaikeuksia ovat erityisen kiinnostava asiakasryhmä. Puheterapeuttina olen työhöni sitoutunut ja kuuntelen asiakasta herkällä korvalla. Minusta on mukavaa tavata lapsia ja vastaanotolla tavoitteenani on saavuttaa sekä lapsen että vanhempien luottamus. Pyrin kehittämään itseäni työssä koko ajan ja hankkimaan uutta ammatillista tietoa. Työkieleni on ruotsi ja minulla on terapiavastaanotot Luodon kunnassa, Kokkolassa, Kruunupyyssä, Pedersöressä ja Pietarsaaressa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä