Puheterapiaa Vaasassa

Puheterapiassa harjaannutetaan muun muassa lapsen suun motoriikkaa ja ääntämistä. Myös erilaisia viestinnän apuvälineitä voidaan kokeilla.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Vaasan Folkhälsan-talo
Osoite: Wasaborginkuja 4, 65100 Vaasa
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Lapsella saattaa olla vaikeuksia muun muassa kommunikaatiossa, kielessä, äänessä tai nielemisessä.

Puheterapiassa harjoitellaan esimerkiksi suun motoriikkaa, äänen käyttöä ja kykyä ottaa vastaan ja antaa tietoa. Voimme myös kokeilla erilaisia vaihtoehtoisia viestintämenetelmiä kuten kuvia, tukiviittomia tai puhelaitteita.

Lapsen ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi jokin tietty puheen häiriö, autismi, kehityshäiriö tai jokin synnynnäinen oireyhtymä.

Teemme myös koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä Vöyrillä, Mustasaaressa, Vaasassa, Maalahdessa, Korsnäsissä, Närpiössä, Kaskisilla ja Kristiinankaupungissa.

  • Amanda Andersson

  • puh:
   044 788 3679

  • Olen toinen Vaasan puheterapeuteista ja työskentelen suurimmaksi osaksi lasten ja nuorten parissa. Minun luokseni voi tulla esimerkiksi jos asiakkaalla on jonkinlainen toimintarajoite, johon kuuluu kielellinen häiriö. Asiakas saattaa olla autistinen tai hänellä on jokin oireyhtymä, jonka takia hän tarvitsee tukea kielelliseen kehitykseen. Sanavarasto voi olla rajoittunut tai asiakas tarvitsee apua ääntämisessä. Olen iloinen, rauhallinen ja kärsivällinen puheterapeutti, ja pidän erilaisten ihmisten tapaamisesta. On hienoa kun saan olla avuksi ja puheterapeuttina arvostan sitä, että saan toimia yhteistyössä asiakkaideni lähipiirin kanssa tiiviissä yhteistyössä kodin ja koulun välillä. Työskentelyalueeni ulottuu Vaasasta Vöyrille.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä