Päiväkoti Gunghästen

Tarjoamme lapsille aktiivisen, turvallisen ja innostavan päivän, jonka keskeisenä osana on leikki. Opimme, liikumme niin sisällä kuin ulkona, pidämme huolta luonnosta ja eläimistä ja kehitämme sosiaalisia taitojamme.

Barnen skuffar på skottkärror fyllda med färggranna löv.

Folkhälsanin päiväkoti Gunghästen

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Teollisuuskatu 43, 20520 Turku
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd
Yhteyshenkilö: Martina Laine
Puhelin: 044 788 6043

 

Tavoitteemme on, että lapset kukoistavat tilanteesta ja iästä riippumatta. Miten tämä toteutuu? Pedagogimme saavat joka vuosi täydennyskoulutusta, joka auttaa heitä tukemaan lapsen hyvää kehitystä. Kuuntelemme, opastamme ja ohjaamme ja tarjoamme mahdollisuuden osallisuuteen. Meillä on tärkeä tehtävä, josta aiomme selviytyä. Muutimme uusiin tiloihin Itäharjulle keväällä 2017.

Lapsiryhmät on nimetty marjojen ja hedelmien mukaan: lapsesi voi hakeutua Bananerna-, Päronen-, Hallonen- tai Blåbären-ryhmään. Ruokamme on terveellistä ja hyvänmakuista. Oma keittiömme ja keittäjä Hanna tukevat tavoitettamme tarjota lapsille maistuvaa ja terveyttä edistävää aamupalaa, lounasta ja välipalaa. Ulkoilemme joka säässä, ja johtajamme Stina, joka on kulttuuri-ihmisiä, vie meidät kulttuuriseikkailuihin eri puolille Turkua. Vietämme juhlapäiviä, ja lapset saavat tutustua myös entisaikojen elämään. Päiväkotiin voidaan ottaa enintään 84 lasta, joista 21–24 kielisuihkuryhmään.

Lasten osallisuus toiminnassamme on tärkeää, ja se näkyy toimintasuunnitelmassamme sekä lasten valitsemissa vaihtoehdoissa. Terveyden edistäminen on ollut Folkhälsanin ydin jo lähes sata vuotta, ja tämä työ on läsnä pedagogiemme ja lasten arjessa.

Olemme Turun kaupungin palvelusetelituottaja. Meidät löytää yksityisen päivähoidon tuottajien kohdalta Turun kaupungin verkkosivuilta

Ota yhteyttä

  • Martina Laine

   Daghemmet Gunghästen

  • puh:
   044 788 6043

  • Ota yhteyttä