Folkhälsanin Lahden päiväkoti

Tarjoamme ruotsinkielistä varhaiskasvatusta, kielikylpytoimintaa, täydentävää varhaiskasvatusta esikoululaisille sekä iltapäiväkerhotoimintaa koululaisille.

Päivähoitopaikan hakeminen (Lahden kaupungin verkkosivut)

Folkhälsanin Lahden päiväkoti

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Leantie 1 A, 15100 Lahti
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Tarja Mäkinen, yksikönvastaava
Puhelin: 044 788 3670 tai varayksikönvastaava 044 788 6338

 

Syksyllä 2019 muutimme uusiin, hienoihin tiloihin. Samassa rakennuksessa on ruotsinkielinen koulu, päiväkoti ja iltapäiväkerho. Jokainen pitää huolta toisesta ja meillä on hyvä yhteenkuuluvuus. Tämä mahdollistaa myös maksimaalisen kielellisen tuen ja loistavan yhteistyön. 

Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Päiväkotimme on saanut terveyttä edistävän päiväkodin diplomin. Päiväkotimme tukee lapsen fyysistä, psyykkistä, sosiaalista ja kielellistä kehitystä. Toimintamme on läpikotaisin terveyttä edistävää. Harjoittelemme mm. kaveritaitoja, kannustamme lapsia liikkumaan yhä enemmän ja opettelemme myös tärkeää palautumisen taitoa. Panostamme erityisen paljon kielen oppimiseen ja suomenruotsalaiseen kulttuuri-identiteettiin, koska olemme pieni vähemmistö Lahdessa.

Tavoitteenamme ovat kukoistavat ja uteliaat lapset. Annamme kaikille lapsille mahdollisuuden kasvaa hyvissä olosuhteissa, vaalimme jokaisen ihmisen samanarvoisuutta ja annamme lapsille hyvät edellytykset hyvään terveyteen samoilla ehdoilla. Päämäärämme on, että jokainen lapsi saa parhaimman mahdollisen alun elinikäiseen oppimiseen. Meillä on herkkyyttä, aikaa ja ammattitaitoa vaalia lapsen elämän tärkeimpiä vuosia.

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, käy tutustumassa meihin Instragramissa, löydät meidät nimellä lahtisdgh.

Päiväkodissa on sekä ostosopimuspaikkoja että yksityisiä varhaiskasvatuspaikkoja. Olemme myös palvelusetelituottaja Lahden kaupungille. Lahdessa asuvien ruotsinkielisten lasten tulee hakea varhaiskasvatuspaikkaa Lahden kaupungin verkkosivuilta (klikkaa "Asioi verkossa" sivun vasemmassa laidassa).

Toisessa kunnassa asuvat ruotsinkieliset lapset tai suomenkieliset lapset, jotka haluavat aloittaa kielikylvyn, hakevat varhaiskasvatuspaikkaa sähköpostitse yksinkönvastaavalta (yhteystiedot alla).

Meistä sanottua:

 • ”Nytt, snyggt och rent, trevlig och välkomnande personal. Barnet gillar att komma till dagis!”
 • ”Jättehärligt daghem, man känner sig alltid välkommen och personalen är jättetrevlig!”
 • ”Kunnande personal, tar i beaktande både barn och förälder. Positiv anda, mycket skratt.”

Ota yhteyttä

  • Tarja Mäkinen

   Svenska dagiset Lahdessa ja Hyvinkään päiväkoti

  • puh:
   044 788 3670

  • Ota yhteyttä