Tapiolan päiväkoti

Folkhälsanin päiväkoti Tapiolassa on pieni päiväkoti, jossa on lämmin ja kotoisa tunnelma. Tarjoamme (kokopäiväistä ja osapäiväistä) päivähoitoa 1–5-vuotiaille lapsille. Olemme yksityinen päiväkoti.

Ota yhteyttä

Barnen på dagiset dansar med händerna uppe i luften.

Folkhälsanin päiväkoti Tapiolassa

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Kalevanvainio 6 D 31, 02100 Espoo
Järjestäjä: Folkhälsan i Hagalund rf
Yhteyshenkilö: Heidi Sundholm
Puhelin: 050 594 6390

Päivähoitomaksut (kokopäivähoito) (1.1.2021 alkaen)

 

Perheen osuus

Yksityisen päivähoidon tuki 

Päivähoitomaksu
Alle 3-vuotiaat lapset

395 €

804,59 € 1199,59 €

Yli 3-vuotiaat lapset

395 € 614,59 € 1009,59 €

Päivän aikana lapsille tarjotaan aamiainen, lounas ja välipala. Liikumme paljon Tapiolan alueella, käymme erilaisilla leikkipaikoilla ja menemme usein esimerkiksi kirjastoon. Näin opetamme myös lapsia liikkumaan turvallisesti omassa lähiympäristössään.

Päiväkodissamme on riittävästi henkilökuntaa, ja lapsiryhmä on pieni. Pystymme näkemään yksittäisen lapsen tarpeet ja vahvistamaan hänen ominaisuuksiaan positiiviseen suuntaan. Tietyissä tilanteissa lapset jaetaan pienempiin ryhmiin iän mukaan.

Päiväkodissamme eri-ikäiset lapset leikkivät keskenään ja voivat siten oppia toisiltaan. Leikimme päivittäin päiväkodin lähellä sijaitsevissa puistoissa. Lapsi tutustuu näin luontoon ja oppii samalla ymmärtämään liikennettä.

Annamme etusijan lapsen kielelliselle kehitykselle lukemalla satuja, laulamalla ja juttelemalla yhdessä. Meillä on myös hyvä yhteistyö kirjaston kanssa. Käymme siellä usein.

Hakemus