Vaasan päiväkoti

Toimimme kodikkaassa kaksikerroksisessa talossa Vaasan keskustassa. Meillä on kaksi osastoa, 1–3-vuotiaiden ja 2–5-vuotiaiden osastot. Päiväkodissa on oma keittiö ja viihtyisä piha-alue.

Folkhälsanin päiväkoti Vaasassa

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Asemakatu 28, 65100 Vaasa
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Emily Hagberg
Puhelin: 06 3128166 tai 044 788 3701

Päiväkotimme on pieni ja kodikas, ja siellä vallitsee tutunomainen tunnelma.Tavoitteenamme on henkilökunnan pysyvyys. Niinpä henkilökunnallammekin on pitkä kokemus, ja yritämme vältellä “pätkätyöläisiä”. Teemme sen sijaan uudelleenjärjestelyjä oman henkilökuntamme sisällä.

Meille on kunnia-asia, että lapset saavat joka päivä ravinteikasta ruokaa. Kokkimme valmistaa päivän aikana kolme ateriaa: aamiaisen, lounaan ja välipalan. Tavoitteenamme on hyvä, terveellinen ja vähäsokerinen ruoka. Esim. leivonnaisia tarjotaan vain juhlien yhteydessä tai erityisinä juhlapyhinä.

Muita tärkeitä varhaiskasvatuksen painotusalueita ovat:

- omahoitajajärjestelmä; ensikontakti lapseen luodaan kotona omahoitajan tullessa sinne kotikäynnille.

- pienryhmätyöskentely ja kiusaamista ehkäisevä toiminta

- tasa-arvoinen kohtelu.

Valitessamme eri aihealueita lähtökohtanamme on lasten etu. On tärkeää, että lapset tuntevat osallistuvansa toimintaan, että heillä on mahdollisuus vaikuttaa ja että heidän mielipiteitään kuullaan. Ohjaajan ja lapsen välinen dialogi nousee esiin, ja henkilökunta pyrkii olemaan herkkäkuuloinen lapsen tarpeille.

Vanhempien osallistuminen on niin ikään tärkeä osa toimintaamme. Pyrimme yhdessä kasvatukselliseen yhteistyöhön lapsen parhaaksi.

1.8. alkaen päiväkotimme muuttuu ostopalvelupäiväkodista palvelusetelipäiväkodiksi.

Ota yhteyttä