Fysioterapiaa Kokkolassa

Fysioterapian tavoitteena on parantaa tai ylläpitää lapsen fyysistä toimintakykyä. Keskitymme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä ja mielekkäitä lapsen arkielämän kannalta.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Emeliehemmet
Osoite: Sairaalakatu 11, 67100 Kokkola
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Hinnat

Fysioterapia 30 min 43 euroa
Fysioterapia 45 min 54 euroa
Fysioterapia 60 min 65 euroa

Kosketusstimulaatio 60 min 56 euroa
Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, Vaasan sairaanhoitopiiri, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän, Pietarsaaren sosiaali- ja terveystoimen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Otamme vastaan nuoria, joilla on esimerkiksi CP-vamma, kromosomipoikkeama, jokin lihassairaus, nivelvaivoja tai muita vastaavia ongelmia. Kokeilemme myös erilaisia apuvälineitä, joiden avulla pystyt selviämään arjessa mahdollisimman omatoimisesti.

Ota yhteyttä mikäli haluat tietää lisää fysioterapiapalveluistamme!

Ota yhteyttä

  • Hanna Nyberg

   fysioterapeutti, Östanlid

  • puh:
   044 066 5719

  • Ota yhteyttä
  • Heidi Bergman

  • puh:
   044 788 3680

  • Vaivaako kipu sinua? Jos vaivaa, niin olet oikeassa paikassa! Työskentelen fysioterapeuttina Östanlidissa Pietarsaaressa ja autan mielelläni sinua löytämään mielekkään terapiamuodon, josta voi tulla osa arkeasi. Annan yksilö- ja allasterapiaa. Jokainen asiakaskäynti on minulle tärkeä ja pyrin kohtelemaan ihmisiä yksilöinä ja psykofyysisinä kokonaisuuksina. Työni lähtökohta on jokaisen omiin resursseihin perustuva kehontuntemus ja käytän työssäni paljon huumoria. Fysioterapeuttina olen läsnäoleva ja turvallinen. Minusta on valtava rikkaus, että saan joka päivä olla mukana vaikuttamassa kanssaihmisten elämään. Olen täysin kaksikielinen ja pystyn työskentelemään myös englanniksi.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Julia Niemi

   toimintaterapeutti, Östanlid

  • puh:
   044 788 6313

  • Olen erikoistunut lastenneurologiaan ja annan yksilöterapiaa eri ikäisille lapsille vauvoista teini-ikäisiin asti. Usein käyn lapsen omassa toimintaympäristössä mutta annan terapiaa myös Östanlidissa lapsille tarkoitetussa hoitohuoneessa tai terapia-altaassa. Fysioterapeuttina haluan keskittyä asiakkaiden mahdollisuuksiin. Annan jokaiselle mahdollisuuden riippumatta neurologisista haasteista arkipäivän tilanteissa. Nautin siitä, että saan olla mukana lapsen tai nuoren onnen ja ilon hetkissä kun hän tunnistaa sisäisen motivaationsa tai saavuttaa jonkin edistysaskeleen. Työssäni on parasta se, kun voin antaa aikaa lapsille ja kuulla heidän hauskoja kommenttejaan. Arvostan myös yhteistyötä vanhempien, opettajien ja muiden lapsen lähipiiriin kuuluvien kanssa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Monica Sandström

  • puh:
   044 7883638

  • Fysioterapeutin työssäni otan vastaan asiakkaita, joilla on eriasteisia toimintarajoitteita. Enimmäkseen on kyse neurologisista ongelmista. Annan yksilöterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Liikun kentällä ja otan asiakkaita vastaan Östanlidissa. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi teen mielelläni yhteistyötä asiakkaan omaisten, muiden terapeuttien ja muun henkilökunnan kanssa. Olen ihmistuntija, ja odotan innolla jokaista tapaamista asiakkaiden kanssa. Hyödynnän terapiassa mielelläni Suomen neljän vuodenajan tarjoamia mahdollisuuksia: pyöräilen yhdessä asiakkaiden kanssa, menemme hiihtämään tai nauttimaan luontoelämyksistä muilla tavoin. Minun kanssani pääset kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja omien voimavarojesi mukaan. Tavoitteena on löytää jokaisen oma sisäinen motivaatio. Terapian on tarkoitus olla sekä monipuolista että innostavaa. Käytän myös terapia-allasta työssäni. Fysioterapeuttina olen kärsivällinen ja rauhallinen. Pidän mielelläni hauskaa asiakkaiden kanssa. Työkieleni ovat ruotsi, suomi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä