Toimintaterapiaa Mustasaaressa

Tuemme nuorten henkilökohtaisia taitoja ja voimavaroja. Tavoitteena on, että nuori saavuttaa mahdollisimman hyvän toimintakyvyn mielekkäiden toimintojen avulla ja pystyy selviytymään arkisissa tilanteissa. Teemme koti- ja koulukäyntejä.

Aika: Arkisin klo 08.00–16.00
Paikka: Mustasaaren Folkhälsan-talo
Osoite: Niilontie 1, 65610 Mustasaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Eliisa Uusihaka
Puhelin: 050 4073 483

Tavoite on tarjota nuorelle tukea arkisissa tilanteissa, päivittäisissä toimissa, koulussa, vapaa-aikana ja levossa.
Nuorella saattaa olla vaikeuksia muun muassa keskittymisessä, hienomotoriikassa, hahmottamisessa ja sosiaalisissa taidoissa. Toimintaterapiassa harjoitellaan arjen toimia, ohjeiden noudattamista ja toiminnan aloittamista ja lopettamista. Voimme myös kokeilla erilaisia nuoren tarvitsemia apuvälineitä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia mukautettuja liikuntaharrastuksia ja liikuntavälineitä.

Tavoitteena on parantaa nuorten toimintakykyä ja mahdollisuuksia selviytyä arkisissa tilanteissa. Terapian lisäksi pyrimme ohjaamaan asiakkaitamme osallistumaan erilaisiin harrastuksiin kodin ulkopuolella. Nuori saa mahdollisuuden tutustua erilaisiin urheilulajeihin, löytää oman lajinsa tai harrastuksensa, kokea erilaisia asioita ja osallistua sosiaalisiin tilanteisiin.

Yhteystiedot

  • Sofia Lönnvik

   toimintaterapeutti

  • puh:
   044 788 1050

  • Sofia valmistui toimintaterapeutiksi Helsingistä 2003. Hän on työskennellyt Folkhälsanilla vuodesta 2006. Hän on käynyt lisäkoulutuksen neurologisen kuntoutuksessa (Bobach), kinestetiikan peruskurssi ja hänellä on peiliterapin erikoisosaamista. Sofia tykkää työskennellä lasten ja aikuisten kanssa. Hän ottaa vastaan asiakkaat vastanotolla ja tekee päiväkoti-, koulu- tai kotikäyntejä. Kokonaisnäkemys asiakkaan tilanteesta on tärkeä. Sofia työskentelee molemmilla kotimaisilla kielillä.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Linnéa Hjortman

   toimintaterapeutti

  • puh:
   044 066 5682

  • Linnéa valmistui toimintaterapeuteiksi keväällä 2018. Hän työskentelee kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, mutta suurin asiakasryhmä on lapset ja nuoret. Terapia toteutuu ensisijaisesti asiakkaiden arkiympäristössä ja siksi suurin osa hänen työstään koostuu päiväkoti- koulu- tai kotikäynneistä. Hänen toiminta-alueensa on laaja; Maksamaalta aina Kristiinankaupunkiin saakka. Linnéa viihtyy työssään ja pitää erityisesti laajan toiminta-alueen tuomasta vaihtelevuudesta. Erikoisosaamista: kinestetiikan peruskurssi ja tukiviittomat. Kielitaito: ruotsi, englanti, suomi

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Elin Lövdal

   toimintaterapeutti, Mustasaari

  • puh:
   044 788 3727

  • Elin valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta syksyllä 2019. Hän aloitti heti valmistumisen jälkeen toimintaterapeutin työn Folkhälsanilla. Elin työskentelee mielellään sekä lasten että aikuisten kanssa ja toteuttaa toimintaterapiaa Rehab Korsholmissa sekä koulu-, päiväkoti- ja kotikäynteinä. Elinille on tärkeää, että työ on asiakaskeskeistä, tavoitteellista ja monipuolista. Hänen työkielensä ovat ruotsi, suomi ja englanti.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä