Äldreomsorgschef

Ansök här

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f. som takorganisation.

Folkhälsans Allaktivitetshus på Åland Ab anställer en

Äldreomsorgschef

Äldreomsorgschefen har det övergripande ansvaret för vår hemtjänst och grupphemmet Linden där vi står för en vård av hög kvalité med klienten i centrum. I rollen som äldreomsorgschef ansvarar du för ledning och planering av verksamheten med tillhörande personal- och resultatansvar. 

En av de viktigare arbetsuppgifterna är att leda och utveckla såväl medarbetare som verksamhet för att möta framtidens behov och utmaningar inom äldreomsorgen utgående ifrån gällande lagstiftning. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är trygg i dig själv, tydlig och strukturerad samt besitter en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som ledare ser du vikten av att vara ett föredöme och med din ledarstil motiverar du dina medarbetare och skapar engagemang och delaktighet. Du är strategisk och ser till helheten såväl som delarna. 

Vi söker dig som har avlagt en examen med lämplig inriktning vid ett universitet eller annan jämförbar högskola. Digitala lösningar och ekonomiska kunskaper behövs dagligen och är naturligt för dig där du har lätt för att ta dig an nya program och system.

Äldreomsorgschefen är medlem i ledningsgruppen för Folkhälsan på Åland. 

Tjänsten är en fast anställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. 

Tjänsten förutsätter att du har körkort.

Tilläggsuppgifter ges av VD Niclas Forsström, telefon 0457 3749750. Sänd din ansökan med CV och löneanspråk senast 17.01.2022 till niclas.forsstrom@folkhalsan.ax

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 21.12.2021
Ansök senast: 17.01.2022 15.00
Plats: Åland, Mariehamn
Ansök här