Babysim teamspelare

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation, som grundades 1921. Vi har ungefär 1 500 anställda och närmare 19 000 medlemmar i våra lokala Folkhälsanföreningar runt om i landet. Folkhälsan arbetar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. Folkhälsan är en föregångare inom babysimmet i Finland med närmare 40 års erfarenhet. Vi utbildar baby- och familjesiminstruktörer och ansvarar för regelbunden fortbildning. www.folkhalsan.fi / www.folkhalsan.fi/babysim 

Vi söker en babysim teamspelare till vårt fyra personers team till babysimkontoret i Tölö i Helsingfors.

Vi vill gärna att du är en serviceinriktad medarbetare som kan ta hand om våra kunder på både svenska och finska, engelska räknas som en fördel. Du har erfarenhet av kundbetjäning och är orädd för att lära dig nya dataprogram.  Vi förväntar oss att du är bekväm på sociala medier.

Till arbetsuppgiften hör förutom administrativa uppdrag att instruera baby- och familjesimgrupper i bassängen. Du bör vara utbildad FSL:s (Finlands simundervisnings- och livräddningsförbund) eller Folkhälsans simlärare/baby- och familjesiminstruktör. Saknar du baby- och familjesiminstruktörsutbildning, erbjuder vi dig den.

Arbetstiden fördelas mellan kontorsarbete och arbete i bassäng. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi besätter den enligt överenskommelse så fort som möjligt. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater.

För mera information, kontakta Mari Ström per epost eller ring 044-7881 044.

Känner du igen dig i beskrivningen och tror att du är personen vi söker, ber vi dig skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk, din CV och om du vill, en 1 minut lång presentationsvideo om dig själv till mari.strom@folkhalsan.fi senast den 26.05.2019 eller fyll i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 13.05.2019
Ansök senast: 26.05.2019 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här