Barnskötare inom småbarnspedagogik till Folkhälsans daghem i Vanda

Ansök här

Folkhälsans daghem Lyckoslanten i Vanda söker en 

Barnskötare inom småbarnspedagogik för tillsvidare anställning, fr.o.m. 16.8.2021 eller enligt överenskommelse 

Vi är ett härligt gäng med 65 barn i åldern 1-6 år och 10 pedagoger som väntar på att få kanske just dig med i gänget. Daghemmet finns i Folkhälsanhuset i Vanda, Dickursby, vilket betyder att vi har en nära kontakt med de äldre som bor i huset. Lyckoslanten är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet för finskspråkiga barn från Vanda. Lyckoslanten är ett Grön flagg-daghem. Vi lär oss att ta vara på naturen och vi går regelbundet på skogsutflykter. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen. Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem.

Är du den som vill jobba i en miljö med kunniga pedagoger och ha möjlighet att utveckla inlärningsmiljön? Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsgemenskap där alla stöder varandra och där alla jobbar för samma mål. Du får tillgång till olika personalförmåner som vi erbjuder dig för att du skall må bra i ditt jobb och ha goda förutsättningar för att få utvecklas professionellt. 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad? Du får gärna kontakta chef för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi , helst per e-post men du kan även ringa 044-7885976. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 8.8.2021

Sökanden kontaktas redan under ansökningstiden.

Hoppas just du blir intresserad!


Sagt om oss:

” Våra barn tycker om att komma till dagis på morgonen och väntar redan på söndag kväll på dagisdag”

”Työntekijät ovat motivoituneita ja innostuneita. Se näkyy ja tekee hyvän mielen.”

”Ystävällinen ja kohtelias puhetapa on erinomaista ja muistuttaa siitä, että lapset ovat arvokkaita ja kaikki heidän kohtaamansa aikuiset opettavat heille koko ajan sitä, kuinka toisia ihmisiä kohdellaan.” ”Ihana, lämminhenkinen ja iloinen henkilökunta, kuin yhtä suurta porukkaa vaikka eri ryhmät.”

” Ihana päiväkoti, jossa on lapsen hyvä olla.”

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 19.07.2021
Ansök senast: 08.08.2021 15.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här