Barnskötare och inhoppare till Folkhälsans daghem i Träskända

Ansök här

Hej du som vill jobba heltid eller deltid på daghem, vi har intressant arbete att erbjuda dig på vårt hälsofrämjande daghem i Träskända. Vi letar efter en barnskötare för heltidsjobb och tillsvidare anställning men erbjuder också inhopparturer för dig som själv vill bestämma när och hur mycket du jobbar. Tillsammans jobbar vi för en god vardag för små och stora.

Träskända daghem är beläget i stadsdelen Kyrölä, nära Ainola tågstation. Vi har fyra barngrupper, elva pedagoger och egen kock. Vår kock bjuder oss på mångsidig, smaklig och hälsofrämjande kost. Vi erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner.

Vi önskar att du har behörighet att jobba som barnskötare, men kontakta oss även modigt ifall du inte har utbildning så kan vi tillsammans se över dina arbetsmöjligheter hos oss. Vi önskar att du är motiverad, arbetar helhjärtat, är ivrig att arbeta med barn i alla åldrar, är kreativ och intresserad av att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, trivsel på jobbet värderas högt hos oss.

Vi erbjuder dig förutom en trygg anställning på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation, bland annat utvecklingsdagar, olika förmåner för ditt välmående, klädpeng, små gåvor som tack för din arbetsinsats och lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Enhetschef Bodil Monthén-Kettunen svarar gärna på frågor, tfn 044-7881059 eller bodil.mk@folkhalsan.fi. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, sista ansökningsdag är 3.10.2021. 

Vi väntar på att få dig med i vårt gäng!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 13.09.2021
Ansök senast: 03.10.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här