Barnskötare och lärare till daghemmet Trollebo i Kervo

Ansök här

Letar du efter ett nytt jobb för hösten? På Folkhälsan jobbar vi tillsammans för en god vardag för små och stora. Vi är en hälsofrämjande organisation och en familjevänlig arbetsplats, som arbetsgivare är vi flexibla och pålitliga. Kom med!

Folkhälsan Välfärd Ab anställer en

barnskötare och en lärare inom småbarnspedagogik 

för tillsvidare anställning till daghemmet Trollebo i Kervo. Vi är ett svenskspråkigt diplomerat hälsofrämjande daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Kervo och närliggande kommuner. Daghemmet ligger i Kervo i samma byggnad som Svenskbacka skola och tillsammans bildar vi en svenskspråkig gemenskap på en språkö. Till Kervo åker du lämpligt med tåg och t.ex. tågresan från Helsingfors tar bara ca. 20min. Arbetet inleds på hösten enligt överenskommelse.

Att jobba på en språkö innebär en positiv och målmedveten verksamhet på svenska, där glädjen att lära ett nytt språk står i fokus. 

Vi erbjuder dig olika personalförmåner för att du skall må bra i ditt jobb och få utvecklas professionellt. Hos oss får du bland annat:

  • möjlighet att delta i olika utbildningsdagar, få vara med och utveckla verksamheten och få lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg
  • en fungerande arbetshälsovård och en rolig och trevlig arbetsgemenskap
  • ta del av Må bra verksamhet och få Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation med långa rötter som arbetsgivare
  • klädpeng och små gåvor som tack för din arbetsinsats
  • frukt, kaffe och te

Behörighetskrav är närvårdare, barnledare, barnskötare, lärare inom småbarnspedagogik, socionom eller annan motsvarande utbildning. Du får även gärna kontakta oss ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet. Är du flexibel, positiv och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska. 

Läs mer om oss: Daghemmet Trollebo - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Vi har ett instagramkonto;  kervodaghem, gå gärna in och titta på vår verksamhet!

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

För närmare information kontakta enhetschef Tiina Aho tfn 044-788 1058 eller per e-post tiina.aho@folkhalsan.fi Sänd din ansökan inkl. CV senast 9.6.2022 till Tiina Aho, Folkhälsans daghem Trollebo, Taimikatu 6, 04260 Kervo eller fyll i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.05.2022
Ansök senast: 09.06.2022 23.59
Plats: Nyland, Kervo
Ansök här