Barnskötare till daghemmet Gunghästen i Åbo

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab söker till daghem Gunghästen i Åbo

en barnskötare inom småbarnspedagogik

till fast anställning. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Daghem Gunghästen ligger centralt i Österås med parker och natur på gångavstånd och erbjuder småbarnspedagogik på svenska samt språkbadsinriktad verksamhet för finska barn. Vi är ett certifierad hälsofrämjande daghem.

Barnen delas in i mindre grupper för att få en åldersanpassad vård och undervisning. Smågruppsverksamhet innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag. Vi satsar även på ”Skogsknytte” och ”Skogsmulle” verksamhet och besöker skogen regelbundet. Vi gör gärna också kulturella besök för att lära barnen att känna staden. 

Vi erbjuder dig:

  • en härlig arbetsgemenskap
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet ( en frukt per dag samt möjlighet till ePassi och sim förmån)
  • lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang
  • arbetskläder
  • små ”jag tackar dej för din arbetsinsats” gåvor i stil med kalender, lucia- och majblommanmärke, julkonsert, julgåva, teaterföreställningar etc. 
  • möjlighet till minst 3 utbildningsdagar på svenska. Utbildning utgående av egna behov och utvecklingsområden

Vi förväntar oss att du har en utbildning som ger behörighet för att arbeta som barnskötare inom småbarnspedagogik. Är du flexibel, positiv och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska. Ifall detta inte just nu lockar dej så kanske du känner någon annan som kanske skulle vara intresserad?

Blev du nyfiken? Du hittar oss på Instagram under namnet @daghemmetgunghasten - gå in och titta!  

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. 

Om du har frågor kan du kontakta enhetschef Stina Saari, 0447886043 eller stina.saari@folkhalsan.fi eller områdeschef Anne-Maj Paldanius-Rehn, 0503415216 eller anne-maj.paldanius.rehn@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Du kan också skicka in ansökan per post till daghemmet Gunghästen, Industrigatan 43, 20520 Åbo. Sänd din ansökan senast 16.8.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 31.07.2020
Ansök senast: 16.08.2020 23.59
Plats: Åboland, Åbo
Ansök här