Biträdande rektor/lärare till Solvalla idrottsinstitut

Ansök här

Folkhälsan Utbildning Ab upprätthåller  Solvalla idrottsinstitut i Esbo, Norrvalla folkhögskola och idrottsinstitut i Vörå och Resurscentret Föregångarna i Vasa. Bolaget ägs av Samfundet Folkhälsan i Svenska Finland och leds av en ledningsgrupp bestående av VD, ekonomichef, träningschef, utbildningschef, rektor, biträdande rektorer och enhetschefer.

Folkhälsan Utbildning Ab rekryterar för tillsvidare anställning en biträdande rektor med undervisning i de gemensamma examensdelarna inom yrkesutbildningen, för Solvalla idrottsinstitut . Du har mångsidig erfarenhet och ett genuint intresse för att jobba med människor och speciellt ungdomar. Du omfattar våra värderingar och är intresserad av idrott och hälsa. Som biträdande rektor/lärare för Solvalla idrottsinstitut är du medlem i Folkhälsan Utbildnings ledningsgrupp och du ansvarar för grundexamen i idrott på Solvalla.

Vi förutsätter att du har lärarbehörighet samt för uppgiften relevant arbetserfarenhet. Speciallärarbehörighet och/eller rektorsbehörighet ses som en fördel. Straffregisterutdrag uppvisas före tillträde. Vi erbjuder dig introduktion till arbetet, tillgång till företagshälsovård, subventionerad lunch samt andra interna förmåner som stöder arbetsförmågan i en hälsofrämjande arbetsmiljö. Lön enligt privata undervisningssektorns kollektivavtal (SIVISTA). Välkommen med din ansökan senast 31.3.2023 kl.16.00. 

Tilläggsuppgifter ges av VD Tomas Järvinen per e-post tomas.jarvinen@folkhalsan.fi eller per telefon 040-5844655 och rektor Anna Pensar-Kuivamäki anna.pensar-kuivamaki@folkhalsan.fi eller per telefon 050-5772548 vardagar kl. 9-16.

https://www.folkhalsan.fi/om-folkhalsan/folkhalsan-utbildning-ab/

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 09.03.2023
Ansök senast: 31.03.2023 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Esbo
Ansök här