Caféansvarig för öppna daghemmet Tallen

Folkhälsan på Drumsö r.f. är en förening grundat 1986 vars främsta verksamhet är Öppna daghemmet Tallen. På Tallen träffas barn i åldern 0 år och uppåt tillsammans med sina vårdare för att umgås, dricka kaffe, leka, sjunga och spela.

Är du en driftig och händig person? Brinner du för att arbeta med barn och vuxna? 

Vi söker nu en

CAFÉANSVARIG FÖR ÖPPNA DAGHEMMET TALLEN

Till dina arbetsuppgifter hör att ansvara för caféverksamheten som fungerar på det öppna daghemmet. Du planerar och ansvarar för inhandling av tilltugget som serveras i caféet, kokar kaffe, lägger fram maten samt ansvarar för kaffekassan samt gästboken över deltagare på Tallen. Du ser även till att välkomna deltagarna vid öppningsdags, lägger fram leksaker och städar undan vid stängningsdags. Caféansvarige arbetar tillsammans med musikansvarig och vid behov hjälper du även till med musik- och sångstunden som ordnas på Tallen.

Som person är du ordningsam och utåtriktad samt initiativtagande. Du tycker om att ha mycket folk och barn runt omkring dig och bidrar till att skapa en glad och lättsam stämning på familjecaféet - du drar dig inte för att ge en hjälpande hand till besökarna och deras barn som finns på plats. Vi uppskattar även intresse för att vara med och utveckla verksamheten på det öppna daghemmet – t.ex. kunskap och intresse för organiserande av rörelsestund, pyssel, lässtund och annan verksamhet. Det öppna daghemmet fungerar på svenska.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och skapa samt vidareutveckla ett svenskt rum för barnfamiljer i Helsingfors!

Arbetet sker tisdag- och fredagförmiddagar (kl 9-13) i ungdomsgårdens utrymmen på Drumsö. Till arbetet tillkommer planeringsarbete samt inköp av varor för caféet. Arbetsmängden är ca 12 h / vecka.

Detta är en visstidsanställning under verksamhetsåret 2019 med start i augusti med möjlighet till förlängning.

CV och ansökan med löneanspråk skickas till tallenpadrumso@gmail.com senast 14.07.2019.
Markera din ansökan “Ansökan / Caféansvarig”. För mer information kontakta styrelsemedlem Charlotta Lindén per telefon +358 50 375 9465.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 26.06.2019
Ansök senast: 21.07.2019 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland,
Ansök här