Campuscoach, Norrvalla

Ansök här

På Folkhälsan Utbildning Ab erbjuder vi idrottsutbildning, yrkesutbildning, vuxenutbildning, fri bildning och verkstadsverksamhet. Våra enheter är Norrvalla folkhögskola och idrottsinstitut i Vörå, Solvalla idrottsinstitut i Esbo och Resurscentret Föregångarna i Vasa. Bolaget är en del av Folkhälsangruppen. 

Är du trygg, glad och tydlig? Trivs du att jobba med människor och är en person som är bra på att lyssna? Folkhälsan Utbildning Ab söker en vikarie för vår campuscoach på Norrvalla under tiden 12.8-31.12.2024. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för att fungera som en extra vuxen i skolmiljön, lyssna, stöda och handleda. 

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för internatet där våra idrottsledarstuderande bor, kvällsaktiviteter och projekthantering. Du driver självständigt projekt för utveckling av välmående i campusmiljön samt sköter om projektadministration med stöd av en styrgrupp. Arbetstiden är 38,25 h/vecka. I arbetet ingår kvällsarbete och arbetstiden planeras veckovis i samråd med förman. Lön enligt privata undervisningssektorns kollektivavtal (SIVISTA).

Vi önskar att du som söker har en för uppdraget lämplig utbildning samt arbetserfarenhet. Straffregisterutdrag bör uppvisas före tillträde. Vikariatet tillsätts så fort rätt person hittats.

Tilläggsuppgifter ges av rektor Anna Pensar-Kuivamäki per epost anna.pensar-kuivamaki@folkhalsan.fi eller per telefon 050-5772548 under tiden 26-28.6.2024

Välkommen med din ansökan och CV senast måndag 5.8.2024 kl.16.00. Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 26.06.2024
Ansök senast: 05.08.2024 16.00
Plats: Österbotten, Vörå
Taggar: campuscoach, Norrvalla, folkhögskola, idrottsinstitut, Folkhälsan Utbildning, Folkhälsan
Ansök här