Eftisledare till Fritids, Östanlid, Jakobstad

Ansök här

Vi söker en positiv och ansvarsfull person (ca 60 %) till vårt team. Vi ser med fördel på utbildning inom barnomsorg och pedagogik samt erfarenhet av att jobba med barn och barngrupper. Kunskaper inom kosthushållning och hygienpass ses som merit. Till arbetet hör förutom sysselsättning i barngrupp och egna ansvarsområden också tillredande av mellanmål samt städning. 

Personer som anställs ska visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Ansök senast 11.6.2023. För närmare information kontakta Ari-Pekka Toivari, tfn 050 301 1576 eller ari-pekka.toivari@folkhalsan.fi

Vänligen använd det elektroniska ansökningsformuläret när du fyller i din ansökan. 

Folkhälsans Förbund ordnar eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 1 och 2. Fritids är ett hälsofrämjande eftis med tyngdpunkt på social och emotionell hälsa, mobbningsförebyggande arbete samt språkstödjande verksamhet. Vi strävar till att varje barn skall få uppleva trygghet, respekt, delaktighet och ansvar och låter det genomsyra allt vi gör. Vi poängterar rörelse och ro. Vi erbjuder barnen en mångsidig och stimulerande sysselsättning både ute och inne. Om somrarna ansvarar vi för daglägerverksamhet för barn. Fritids har öppet vardagar kl. 12–16.30 och följer skolans läsår.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 24.05.2023
Ansök senast: 11.06.2023 23.59
Plats: Österbotten, Jakobstad
Ansök här