Eftisledare

Barn är underbart spontana och älskar att leka. Vardagen skall vara rolig och roligt har vi på Folkhälsans eftis! Nu har du chansen att vara med och göra dagen rolig för barnen på våra eftis. Tillsammans med dina kolleger ser du möjligheter i barnen och omgivningen och gör det till något kul. Möjligheter finns i massor och därför behöver vi just dig! Häftigt, inte sant?

BLI EFTISLEDARE PÅ FOLKHÄLSAN!

Vi är intresserade av dig och det du har att erbjuda oss.

Vi önskar att du är utbildad eftisledare, barnledare, idrottsinstruktör, närvårdare, socionom eller har annan utbildning inom social- och hälsovården, men vi beaktar också dig som har erfarenhet och/eller intresse att jobba med barn.

Vi satsar på dig.

På Folkhälsan är vi stolta över det jobb vi gör, vi litar på människorna vi arbetar för och trivs med de vi arbetar tillsammans med. År 2016 rankades vi på femte plats i Great Place to Work i Finland. År 2018 deltar vi igen och målet är att bli ännu bättre.

Förutom en bra arbetsplats erbjuder vi dig bland annat ePassi, högklassig personalutbildning, utvidgad företagshälsovård som utöver den lagstadgade företagshälsovården även innefattar företagsinriktad sjukvård och fysioterapi, en frukt om dagen, personalevenemang och -gåvor. Dessutom har vi en egen personalhandledare samt en personalpool som möjliggör för oss att ta in vikarier vid frånvaron.

Hör av dig.

På frågor svarar Helena Pulkkinen, helena.pulkkinen@folkhalsan.fi.
Sista ansökningsdagen är 15.9.2017.

Arbetet börjar enligt överenskommelse och vi söker dig som kan förbinda dig alla vardagar eftermiddagstid (ca kl. 13 - 17). Våra eftisar finns i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla.

Vi ses!

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 26.06.2017
Senaste ansökningsdatum: 15.09.2017 16.00
Plats: Nyland, Esbo, Grankulla, Helsingfors, Vanda
Taggar: Eftisledare
Ansök här