Enhetschef till Folkhälsans daghem Lyckoslanten i Vanda

Ansök här

Vill du utveckla ledarskapet inom småbarnspedagogiken på Folkhälsan? Vi letar efter en enhetschef till vårt certifierade hälsofrämjande daghem i Dickursby. Vi erbjuder dig en trygg fast anställning på Svenskfinlands största social-och hälsovårdsorganisation. Kom och jobba med oss!

Vårt daghem är ett svenskspråkigt hälsofrämjande daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och språkbadsinriktad verksamhet för barn från Vanda och närliggande kommuner. Lyckoslanten finns i ett Folkhälsanhus och generationsöverskridande verksamhet syns i den dagliga verksamheten. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen. Grön Flagg verksamheten ligger nära vårt hjärta.

Som enhetschef på Lyckoslanten ansvarar du över helheten både ekonomiskt och kvalitetsmässigt tillsammans med din förman och dina kolleger från andra daghem. Lyckoslanten har ca 65 barn och 10 medarbetare. Som enhetschef jobbar du även som resursperson i daghemmet som ger dej en ypperlig möjlighet att lära känna och följa med barnen i hela daghemmet. Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också. 

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt rådande övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (lärare inom småbarnspedagogik), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog. Dessa behörighetskrav ändras år 2030 enligt lagen om småbarnspedagogik.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsgemenskap var alla stöder varandra och var alla jobbar för samma mål. Du får tillgång till olika personalförmåner som vi erbjuder dig för att du skall må bra i ditt jobb och ha goda förutsättningar för att få utvecklas professionellt.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Blev du intresserad? Du får gärna kontakta chef för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi , helst per e-post men du kan även ringa 044-7885976. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 19.8.2021.

Sökanden kontaktas redan under ansökningstiden.

Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 24.06.2021
Ansök senast: 19.08.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Vanda
Ansök här