Ergoterapeut till Rehabilitering Korsholm

Ansök här

Rehabilitering Korsholm söker

ergoterapeut.

Jobbet börjar 1.1.2021 och är heltidsjobb, tillsvidare anställning . 

Som ergoterapeut jobbar du i rehabiliteringsteam med två andra ergoterapeuter, nio fysioterapeuter och en konditionsskötare  . Arbetet  består av öppenvårds ergoterapi, största delen av arbetet förverkligas som hem-, dagis- och skolbesök. Klienter har också möjlighet att besöka vår ergoterapimottagning i Folkhälsanhuset i Korsholm. Ergoterapeuternas arbetsfält täcker halva Österbotten, från Kristinestad till Vörå. Körkort och bil är nödvändiga.

I ergoterapi syftar vi till att stöda klientens funktioner i vardagslivet.   Vi arbetar för att möjliggöra en meningsfull och individuell vardag tillsammans med klienten. Arbetet är mycket självständigt.

Vi önskar att du brinner för att jobba som ergoterapeut med barnklienter (mest barn men också vuxna klienter) och att du har ett ansvarsfullt arbetssätt. Vi betjänar både på svenska och finska.

Vi erbjuder dig förutom en pålitlig och människonära arbetsgivare

  • tillsvidare anställning, jobbet börjar 1.1.2021
  • regelbunden fortbildning
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet, t.ex. ePassi
  • en rökfri arbetsplats
  • lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen

Blev du intresserad?

Om du har frågor, kontakta enhetschef Eliisa Uusihaka, på e-post eliisa.uusihaka@folkhalsan.fi eller telefon 050 4073483.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 30.10.2020. Vi intervjuar redan innan ansökningstiden har tagit slut.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 24.09.2020
Ansök senast: 30.10.2020 23.59
Plats: Österbotten, Kaskö, Korsholm, Kristinestad, Malax, Närpes, Vasa, Vörå
Ansök här