Extra resurs till Träskända daghem (fr.o.m 1.3.)

Folkhälsan Välfärd söker till daghemmet i Träskända en extra resurs för 3 månader (med möjlighet att fortsätta). Start från 1.3 eller enligt överenskommelse.


Nu har vi möjlighet att få en extra resurs med i vårt team med 60 barn i åldern 1- 6 år och 12 pedagoger.  Har du möjlighet att förbinda dej för 3 månader, då är du den vi söker. Utbildning eller erfarenhet inom småbarnspedagogiken ses som merit men även du som inte ännu har erfarenhet av daghemsarbete tveka inte att söka jobbet. 


Träskända daghem är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner. Vi är ett diplomerat Hälsofrämjande daghem. Som hälsofrämjande daghem är alltid respekt, relationer, uppmuntran, trygghet och delaktighet närvarande, det här ges oss en röd tråd i helheten. Vi fokuserar på att stödja barnens sociala färdigheter, känsloreglering och självregleringsfärdigheter. Genom smågruppsverksamheten blir verksamheten mera barncentrerad och språkstimulerande. Daghemmet är beläget i Kyrölä nära Ainola tågstation.


Blev du intresserad? Nappa gärna på detta tillfälle, ta kontakt! 


Vi förväntar oss att du:

  • tycker att ditt arbete inom småbarnspedagogiken är meningsfullt 
  • är flexibel och har ett gott tålamod
  • har ett hälsofrämjande arbetssätt
  • talar svenska 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.


Sagt om oss:

  • En trivsam och trygg miljö att växa upp och omtänksam personal. Toppen att barnen får delta i bakning ibland påverka matlistan med önskemat o att det görs skogsutfärder!”
  • Ihana ja lasten parhaaksi toimiva päiväkoti, jossa on helppo jutella kaikesta
  • Päiväkoti on ihana ja upea ja aikuiset siellä ovat täynnä kultaa. Niin ihania ja huomaavaisia


Du kan gärna kontakta chef för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen för mera information, tfn 044 788 5976 eller e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi


Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, men du kan också sända den till Lena Wallin-Oinonen på adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Mannerheimvägen 97, 00280 Helsingfors. Sista ansökningsdagen är 21.2.20.

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 06.02.2020
Ansök senast: 21.02.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här