Handledare till barnskyddsenheten Hemboet

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab söker en handledare till barnskyddsenheten Hemboet

Vill Du vara med i vårt team och jobba med ett meningsfullt jobb inom barnskyddet? Om du är utbildad socionom eller har annan YH utbildning inom social- och hälsovården och är intresserad av att jobba med ungdomar, tveka inte att lämna in en ansökan! Som handledare på barnskyddsenheten Hemboet i Mjölbolsta, får Du möjligheten att jobba inom Svenskfinlands största social-och hälsovårdsorganisation. På Hemboet bor omhändertagna och/eller långtidsplacerade ungdomar i åldern 12–17 år, och som har svenska eller finska som modersmål.

Jobbet som handledare, börjar genast eller enligt överenskommelse, och är en tillsvidareanställning, en 6 månaders prövotid tillämpas. Behörighetskraven är socionom YH eller annan motsvarande YH examen inom social- och hälsovårdsbranschen.

Till handledarens grunduppgifter hör att ansvara för vården av placerade ungdomar samt att delta i samarbetet mellan föräldrar och nätverk. Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten.

Arbetserfarenhet av barnskyddsarbete, rusmedels- och/eller psykvårdsarbete och/eller krisarbete ses som en merit. Körkort är nödvändigt.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Arbetet är treskiftsarbete. Förutom bolagets personalförmåner, företagshälsovård och Må bra-verksamhet erbjuder vi dessutom arbetshandledning, utbildning och en trevlig arbetsgemenskap.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

På frågor svarar enhetschef, Maria Sevon, tfn. 044 788 1077, e-post maria.sevon@folkhalsan.fi.

Lämna in din ansökan med cv senast 01.03.2024 kl.14.00. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, och platsen fylls genast när en lämplig person hittas.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 06.02.2024
Ansök senast: 01.03.2024 14.00
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här