Handledare till familjerehabilitering och skyddshem

Ansök här

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. Hos Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. Villa Familia har fått diplom för hälsofrämjande barnskydd.

Villa Familia är en barnskyddsenhet, var vi har skyddshem, familjerehabiliteringsenhet samt mottagnings- och barnhem till 0-17 åringar. Vi söker en handledare till familjerehabilitering- och skyddshemmet.  Arbetet är treskiftsarbete. Tjänsten är en fast anställning och arbetstiden är heltid. Arbetet börjar enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt. Behörighetskrav är socionom YH-examen.

Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av krisarbete inom våld i nära relationer, psykvårds- och rusmedelsarbete samt familjeutvärderings- och rehabiliteringsarbete  ses som merit. Körkort är nödvändigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen samt bl.a. Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.
 
Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (48§ och 48a§). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.
 

På frågor svarar enhetschef Marjaana Piispa, e-post marjaana.piispa@folkhalsan.fi eller tel 050 305 7959
 
Sänd vänligen din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 14.10.2022, via e-post eller per post till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta.


Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 20.09.2022
Ansök senast: 14.10.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Raseborg
Ansök här