Inhoppare till boende och service för personer med funktionsvariationer

Ansök här

Är du intresserad av att jobba när det passar din kalender? Som arbetsgivare är vi flexibla och vill att inhopparjobbet ska passa just din livssituation!

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar

inhoppare

till Servicehemmet Nystugan i Hagalund och Stjärnhem i Dalsvik, Esbo.

Nystugan är ett hem för personer med funktionsvariationer som vill bo självständigt, men som behöver stöd i de dagliga aktiviteterna. Nystugan ligger ett stenkast från Hagalunds metrostation. Stjärnhem har nyligen övergått i Folkhälsans regi och är ett hem för unga vuxna med funktionsvariationer. Stjärnhem är beläget i Dalsvik i Esbo. 

Vi söker dig som är sjukskötare, närvårdare, vårdassistent, socionom, ergoterapeut eller fysioterapeut, eller håller på att utbilda dig inom social- och hälsovårdsbranschen. Du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, ett rehabiliterande arbetssätt och en god samarbetsförmåga. 

Nystugan kontaktpersonenhetschef Ulrika Paavolainen, tfn 044 7883691, ulrika.paavolainen@folkhalsan.fi

Stjärnhem kontaktperson: enhetschef Juanita Weckman, tfn 044-788 1036, juanita.weckman@folkhalsan.fi

Vill du veta mer om oss? Bli vår kollega! - Folkhälsan (folkhalsan.fi)  

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. 

Vi ser fram emot att träffa dig! Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 25.1.2022, men vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 04.01.2022
Ansök senast: 25.01.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här