Inhoppare till Folkhälsans daghem i Hyvinge

Ansök här

Vill du jobba som inhoppare på Folkhälsans daghem i Hyvinge? Du bestämmer själv när du jobbar och inhopparjobbet går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Tillsammans jobbar vi för en god vardag för små och stora.

Vårt daghem ligger centralt i Hyvinge med parker och natur på gångavstånd. Vi erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet för finska barn. Här väntar vi, 60 barn i åldern 1-6 och 10 pedagoger på dej. Vi satsar bl.a. på positiv pedagogik och även på Skogsknytte och Skogsmulle verksamhet, och besöker skogen regelbundet. 

Att jobba med barn är givande och roligt. Som vikarie får du ett brett nätverk och värdefull arbetserfarenhet. På vårt daghem jobbar du tillsammans med pedagogerna för att göra barnens vardag trygg, givande och rolig. Vi söker dig som har ett genuint intresse att jobba med barn och har en positiv livssyn. Vårt arbetsspråk är svenska.

För närmare information kontakta enhetschef Tarja Mäkinen, tarja.makinen@folkhalsan.fi tfn 050 509 8709. 

Kan det här vara något för dig? Sänd din ansökan senast 28.11.2021 via det elektroniska ansökningsformuläret. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Den som väljs till arbete med minderåriga barn bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Du beställer utdraget via Rättsregistercentralen.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. 

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 12.11.2021
Ansök senast: 28.11.2021 23.59
Plats: Nyland, Hyvinge
Ansök här