Inhoppare till Folkhälsans daghem och eftis i huvudstadsregionen

Ansök här

Vill du jobba som inhoppare på Folkhälsans daghem och eftis? Inhopparjobbet är flexibelt och går att anpassa till just din livssituation - du bestämmer själv när och hur mycket du kan jobba!

Vi söker inhoppare från och med augusti till följande enheter: 

  • Daghemmet Lyckoslanten i Vanda
  • Daghemmet Trollebo i Kervo
  • Träskända daghem
  • Daghemmet Björnen i Kyrkslätt
  • Svenska daghemmet i Lahtis
  • Hyvinge daghem
  • Eftis i Helsingfors och Vanda

På våra daghem jobbar du tillsammans med pedagogerna för att göra barnens vardag trygg, givande och rolig. Eftis är ett fartfyllt jobb med första och andra klassister som väntar på att få ha en meningsfull eftermiddag. 

Vi söker dig som har erfarenhet av barn samt ett brinnande intresse för att jobba med barn. Vi önskar du kunde göra inhopp hos oss till slutet av höstterminen eller för en längre tid. 

Som inhoppare på Folkhälsan får du ett brett nätverk och värdefull arbetserfarenhet. Det går utmärkt att kombinera jobbet med studier eller annat deltidsjobb och du kan själv välja var du vill jobba. 

Den som väljs till arbete med minderåriga barn bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? För närmare information kan du kontakta Personalpoolen, e-post personalpool@folkhalsan.fi.

Vänligen fyll i det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, vi önskar få din ansökan senast 30.8.2024 kl.14.00. 

Vi väntar på att få träffa dig!


Arbetsvillkor: Deltid, Vikariat
Publicerad: 08.07.2024
Ansök senast: 30.08.2024 14.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Övrigt, Helsingfors, Hyvinge, Kervo, Kyrkslätt, Lahtis, Träskända, Vanda
Ansök här