Inhoppare till Folkhälsans dagis och eftis i huvudstadsregionen

Ansök här

Vill du jobba som inhoppare på Folkhälsans daghem och eftis i huvudstadsregionen? Du bestämmer själv när du jobbar och inhopparjobbet går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. På Folkhälsan jobbar vi tillsammans för att göra barnens vardag trygg och rolig. Kom och jobba med oss!

Vårt arbetsfält är brett, vi har jobb i Helsingfors, Esbo, Vanda, Kervo, Träskända, Hyvinge och Lahtis. Att jobba med barn är givande och roligt. Som vikarie får du ett brett nätverk och värdefull arbetserfarenhet. På våra daghem jobbar du tillsammans med pedagogerna för att göra barnens vardag trygg, givande och rolig. På eftis får du skoja loss med ivriga och pigga första och andra klassister som väntar att få ha en trygg, rolig och avslappnad eftermiddag tillsammans med dig och de övriga eftisledarna. 

Har du ett brinnande intresse att jobba med barn men saknar utbildning och erfarenhet? Kontakta Personalpoolen för att få veta mer om dina jobbmöjligheter personalpool@folkhalsan.fi  tfn 0447886316, 0505417730. 

Den som väljs till arbete med minderåriga barn bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Du beställer utdraget via Rättsregistercentralen.

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan.

Vi väntar på att få träffa dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 20.09.2021
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Övrigt, Esbo, Helsingfors, Kervo, Lahtis, Träskända, Vanda
Ansök här