Jobba på Folkhälsan i sommar!

Ansök här

Hej du som studerar eller redan är utexaminerad närvårdare, socionom eller sjukskötare! Är du på jakt efter sommarjobb eller letar du efter en trygg fast anställning? Visste du att vi behöver dig till vår äldreomsorg och boendeservice för personer med funktionsvariation?

Folkhälsans boendeservice söker

sommarvikarier

till våra verksamheter för äldre  i Helsingfors, Esbo, Vanda och Raseborg. I Esbo söker vi vikarier även till Juniorhemmet, ett korttidsboende för barn och unga med olika funktionsvariationer. 

Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Vi värdesätter god samarbetsförmåga eftersom arbetsglädje, arbetsgemenskap och trivsel på jobbet är viktigt för oss på Folkhälsan. 

Att jobba hos oss ger dig många möjligheter. Det här får du som sommarvikarie hos oss:

  • Möjlighet att välja vikariat på heltid eller deltid
  • Möjlighet till fast anställning
  • Möjlighet att välja anställning på olika former av serviceboenden
  • Vi äter tillsammans och bjuder på frukostgröt, kaffe och frukt
  • Möjlighet att betala t.ex. din festivalbiljett eller gymavgift via ePassi för sport och kultur för 50 € - eller välja för samma summa resekort 
  • Möjlighet att arbeta i en god arbetsmiljö var vi bryr oss om varandra

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Av de anställda inom boende- och servicesektorn krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mera om hur det är att jobba på Folkhälsan på https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/

Har du frågor? Kontakta vår personalpool Lena, tfn 0447886316 eller Mikaela, tfn 0505417730 eller e-post personalpool@folkhalsan.fi

Hoppas just du blev intresserad! Fyll vänligen i det elektroniska ansökningsformuläret och skicka in din ansökan så fort som möjligt, senast den 30.5.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.  

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 01.05.2021
Ansök senast: 30.05.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo, Helsingfors, Raseborg, Vanda
Ansök här