Kock till Café Vreten

Ansök här

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f. som takorganisation.

Folkhälsans Allaktivitetshus på Åland Ab anställer en kock till Café Vreten i Folkhälsans Allaktivitetshus på Skeppargatan 11. Våra kunder är en bred målgrupp med stort åldersspann där husets boende och allmänheten utgör största delen. Vi serverar 70-150 portioner god, hemlagad husmanskost per dag plus diverse traktering vid sammankomster i huset.

Café Vreten är en Green Key-certifierad lunchrestaurang. Det främsta målet med Green Key-märkningen är att driva en ansvarstagande verksamhet och minska miljöpåverkan för varje gäst. 

Tjänsten är en ordinarie tjänst på 80% med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Arbetet utförs på dagtid måndag-fredag.

Arbetsuppgifterna inklusive biträdesuppgifterna i Café Vreten fördelas inom teamet på tre personer. 

Förutom att du lagar god mat söker vi dig som är självgående, effektiv, organiserad och en glad lagspelare.

Tilläggsuppgifter ges av kökschef Satu Nordberg. Sänd eventuella frågor, din ansökan, CV samt löneanspråk senast 30.6.2021 till satu.nordberg@folkhalsan.ax

Intervjuer till tjänsten sker fortlöpande.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 26.05.2021
Ansök senast: 30.06.2021 15.00
Plats: Åland, Mariehamn
Ansök här