Kom och jobba med oss på Folkhälsan Brummerska hemmet!

Vi söker

  • en sjukskötare, socionom eller person med motsvarande utbildning
  • en närvårdare

för tillsvidare anställning, du kan jobba heltid eller deltid eller kanske bara hoppa in på turer. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Brummerska hemmet finns i Västra Baggböle i Helsingfors mitt i ett naturskönt område med egen välskött trädgård med parkering. På Brummerska hemmet skapar vi en meningsfull vardag utgående från de äldres behov och önskemål.

Vi förväntar oss sökande som är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team.

Har du dessutom en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat, är du kanske den vi söker?

Arbetsspråket är svenska.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen, och du har möjlighet att få personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang. Som Folkhälsan-anställd arbetar du på en hälsofrämjande, rökfri, flexibel arbetsplats, som bland annat erbjuder vidareutbildning, ePass och företagshälsovård.

Blev du intresserad?

Närmare information ger Folkhälsan Brummerska Hemmets föreståndare Christel Harjanne, tfn 040 749 4194, epost christel.harjanne@folkhalsan.fi

Sänd din ansökan senast 23.9.2019 till Christel på adressen Folkhälsan Brummerska Hemmet, Baggbölevägen 109, 00670 Helsingfors, eller fyll i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 06.09.2019
Ansök senast: 23.09.2019 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här