Konsulterande speciallärare inom småbarnspedagogik

Ansök här

Vill du jobba i ett team av kunniga pedagoger och ha möjlighet att utveckla inlärningsmiljön för barn i behov av stöd och handledning?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en konsulterande speciallärare inom småbarnspedagogik

till våra daghem och till en del av våra eftermiddagsklubbar i Helsingforsregionen samt i Kervo, Hyvinge och Lahtis. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid (50%-100%). Arbetet inleds enligt överenskommelse, gärna augusti 2024.

Till dina arbetsuppgifter som speciallärare hör ett aktivt samarbete med barnens vårdnadshavare, pedagogerna inom småbarnspedagogik samt övriga sakkunniga gällande barnets växande och lärande. Du har en kollega i Åboregionen och tillsammans jobbar ni för barnen på våra daghem och eftermiddagsklubbar. Våra daghem på Folkhälsan erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet för finskspråkiga barn. 

Vi erbjuder dig:

  • En trevlig arbetsgemenskap på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation
  • Möjlighet att utveckla verksamheten
  • En fungerande företagshälsovård
  • Må bra-verksamhet (bl.a. ePassi)
  • Lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • Utbildningsdagar

Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi har hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också. Behörighetsvillkor är behörighet för uppgiften som lärare i småbarnspedagogik och utöver examen genomförda studier som ger yrkesfärdigheter för uppgifter som speciallärare eller pedagogie magisterexamen med specialpedagogik som huvudämne (utbildning till speciallärare inom småbarnspedagogik).

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Du kan läsa mera om oss här: Folkhälsans daghem & Folkhälsans eftis

Blev du intresserad? Du får gärna kontakta sektorchef för barnverksamheten Lena Wallin-Oinonen per e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi  eller per tfn 044 788 5976.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast 26.7.2024 kl. 14.00. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, platsen fylls genast när lämplig person hittas.

Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 02.07.2024
Ansök senast: 26.07.2024 14.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors, Hyvinge, Kervo, Kyrkslätt, Lahtis, Träskända, Vanda
Ansök här