Koordinator för hälsofrämjande för barn och unga

Ansök här

Folkhälsan söker 

dej som vill främja barns och ungas hälsa 

Vi anställer en person till teamet i Österbotten som jobbar med hälsofrämjande för barn och unga. Du utvecklar och förverkligar koncept som riktar sig till personal och barn särskilt inom fysisk aktivitet, återhämtning samt friluftsliv. Du jobbar gärna både med barn och vuxna samt har erfarenhet av att jobba i skolan. Du fungerar som stöd för Folkhälsans lokalföreningar i fråga om aktiviteter för barn och unga.

Du fungerar som sakkunnig inom hälsofrämjande insatser främst i österbottniska skolor och har ansvar för kommunikationen till målgruppen. Du har en central roll i att planera och genomföra lärarnätverksträffar, sprida Folkhälsans hälsofrämjande metoder i skolorna samt att bevaka utvecklingen i skolfrågor med fokus på hälsa.

Se mera på www.folkhalsan.fi/barn/professionella/skolpersonal

Kompetenser och erfarenheter som vi värdesätter är:

  • Lämplig utbildning
  • Förmåga att arbeta självständigt och god samarbetsförmåga
  • God och mångsidig kommunikationsförmåga
  • Är bra på att kommunicera och använda många olika kanaler – både genom sociala medier och inspirerande möten
  • Erfarenhet av att leda grupper 


Ansökan och tilläggsinfo:

Stationeringsorten är Vasa. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts fr.o.m. 1.8. 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi följer den privata socialservicebranschens kollektivavtal. Skicka ditt CV och löneanspråk senast 18.5.2021. För närmare information, kontakta verksamhetsledare A-P Toivari, 050 3011576, ari-pekka.toivari@folkhalsan.fi.

Fyll i din ansökan genom att klicka på rutan nedan

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 28.04.2021
Ansök senast: 18.05.2021 23.59
Plats: Österbotten, Vasa
Ansök här