Krisarbetare till familjerehabilitering och skyddshem

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab anställer 

Krisarbetare/handledare till familjerehabilitering och skyddshem i Villa Familia

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. Hos Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. Villa Familia har fått ”Hälsofrämjande barnskydd”-diplom. 

Villa Familia är en barnskyddsenhet med skyddshem, familjerehabiliteringsenhet samt mottagnings- och barnhem för 0-17 åringar. Vi söker en krisarbetare/handledare till familjerehabilitering- och skyddshemmet. Behörighetskravet är YH-examen inom social- eller hälsovård. Vi beaktar också studeranden som är nästan färdiga  med sin examen. Tjänsten är fast och heltid.  Arbetet börjar enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt. Arbetet är treskiftsarbete.

Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av krisarbete inom våld i nära relationer, psykvårds- och rusmedelsarbete samt familjeutvärderings- och rehabiliteringsarbete  ses som merit. Körkort är nödvändigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen samt bl.a. Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.
 
 Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (48§). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.
 
 På frågor svarar enhetschef Marjaana Piispa, e-post marjaana.piispa@folkhalsan.fi eller tel 050 305 7959.
 

Vänligen använd det elektroniska ansökningsformuläret när du sänder in din ansökan, senast den 31.3.2023.  Ansökan kan också skickas per e-post  till enhetschefen eller per post till adressen: Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 06.03.2023
Ansök senast: 31.03.2023 23.59
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här