Lärare eller barnskötare inom småbarnspedagogik till Träskända daghem

Ansök här

På Folkhälsan jobbar vi tillsammans för en god vardag för små och stora. Vi är en hälsofrämjande organisation och en familjevänlig arbetsplats, som arbetsgivare är vi flexibla och pålitliga. Kom med!

Folkhälsan Välfärd letar efter en lärare eller barnskötare inom småbarnspedagogik 

till vårt certifierade hälsofrämjande daghem i Träskända. Arbetet inleds 5.8.2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på deltid (40–60%) och tidsbundet till 31.7.2025 med möjlighet till fortsättning. Vi söker dig som vill jobba 2–3 dagar i veckan och arbetar helhjärtat med barn i alla åldrar, är kreativ samt intresserad av att utveckla dig själv och vår verksamhet!

Träskända daghem är beläget i stadsdelen Kyrölä nära Ainola tågstation. Vi har 4 barngrupper och 14 vuxna i huset. I höst kommer vi även att ha en utegrupp. Vår egna kock bjuder oss på mångsidig, smaklig och hälsofrämjande kost. Vi erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner.

Behörighetsvillkoren är närvårdare, barnledare, barnskötare, lärare inom småbarnspedagogik med behörighet för förskoleundervisningen, socionom eller annan motsvarande utbildning. Du får även gärna kontakta oss ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet.

Vi erbjuder dig bland annat: 

  • en trevlig arbetsgemenskap i en hälsofrämjande organisation med lång historia
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen
  • må bra-verksamhet (bl.a. möjlighet till ePassi)
  • möjlighet att delta i olika utbildningsdagar

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Du kan läsa mera om oss och vår verksamhet här:  Träskända daghem - Folkhälsan (folkhalsan.fi)

Har du frågor? Vänligen kontakta sektorchef för barnverksamheten Lena Wallin-Oinonen per telefon 044 788 5976 eller per e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast 26.7.2024 kl. 14.00

Välkommen till oss, vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Deltid, Vikariat
Publicerad: 20.06.2024
Ansök senast: 26.07.2024 14.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här