Lärare och barnskötare till Folkhälsans daghem i Träskända

Ansök här

Vi har ett daghem där barnen trivs, mår bra, har roligt och känner att de är unika och viktiga. Vi i personalen har en stark och stödjande arbetsgemenskap. Vill du bli en del av vårt team i Träskända?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en

barnskötare och en lärare inom småbarnspedagogik till

Träskända daghem som är beläget i stadsdelen Kyrölä nära Ainola tågstation. Vi har 4 barngrupper och 14 vuxna i huset. Vår egna kock bjuder oss på mångsidig, smaklig och hälsofrämjande kost. Vi erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner.

Jobbet som barnskötare är ett moderskapsvikariat och jobbet som lärare inom småbarnspedagogik är en tillsvidare anställning. Arbetet inleds enligt överenskommelse nu på våren eller på hösten.

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig arbetsgemenskap i en hälsofrämjande organisation med lång historia
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård 
  • må bra-verksamhet (bl.a. möjlighet till ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • klädpeng
  • små gåvor som tack för arbetsinsats 
  • möjlighet till minst tre utbildningsdagar på svenska. Utbildning utgående av egna behov, utvecklingsområden
  • även vardagshjälten uppmärksammas och tackas
  • frukt, kaffe och te

Behörighetskrav är närvårdare, barnledare, barnskötare, lärare inom småbarnspedagogik, socionom eller annan motsvarande utbildning. Du får även gärna kontakta oss ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet. Vi önskar att du är motiverad, arbetar helhjärtat, är ivrig att arbeta med barn i alla åldrar, är kreativ och intresserad av att utveckla dig själv och vår verksamhet.

Läs mer om oss här: Träskända daghem - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Blev du nyfiken? Tipsa en kompis! Kontakta gärna enhetschef Bodil Monthén-Kettunen för mera uppgifter, 044 7881059 eller bodil.mk@folkhalsan.fi

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Sista ansökningsdag är 9.6.2022 men platsen fylls genast då lämpliga personer hittas till vårt team. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret. Vi väntar på dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 12.05.2022
Ansök senast: 09.06.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här