Lärare till daghemmet Gunghästen i Åbo

Ansök här

Daghemmet Gunghästen i Åbo letar efter en

lärare inom småbarnspedagogik till språkduschgruppen. 

Arbetet börjar 25.10.2021 eller enligt överenskommelse.

Daghemmet Gunghästen är ett svenskt, hälsofrämjande och naturnära daghem, vi rör mycket på oss i både skog och näromgivning. Daghemmet ligger centralt i Österås med parker och natur på gångavstånd och erbjuder en språkstärkande pedagogik med inspiration av språkduschmetoden för finska barn. 

Har du behörighet att jobba som lärare inom småbarnspedagogik så är du kanske den vi söker! Vi önskar att du är motiverad, arbetar helhjärtat, är ivrig att arbeta med barn i alla åldrar, är kreativ och intresserad av att utveckla dig själv och vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

  • ett givande arbete med trevliga medarbetare, glada barn och aktiva föräldrar
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen 
  • små gåvor som tack för din arbetsinsats
  • en organisation med lång historia inom hälsofrämjande arbete

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Kontakta enhetschef Martina Laine, 0447886043 eller martina.laine@folkhalsan.fi. Blev du nyfiken? Du hittar oss på Instagram under namnet @daghemmetgunghasten - gå in och titta!  

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sänd din ansökan senast 24.10.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden och platsen fylls då lämplig person har valts för jobbet.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 05.10.2021
Ansök senast: 22.10.2021 23.59
Plats: Åboland, Åbo
Ansök här